Tüm ekiplerimizle afet alanındayız.

Tüm ekiplerimizle afet alanındayız.

İlçemizde yaşanan sel felaketinin ardından tüm ekiplerimizi alarma geçirerek mahallelerimizde çalışmaları başlattık.

İlçemizde yaşanan sel felaketinin ardından tüm ekiplerimizi alarma geçirerek mahallelerimizde çalışmaları başlattık. Gece yarısı iş makinalarıyla yolları açan ekiplerimiz, Argavlı, Savuca, Kisir, Demirçay, Bağarası, Güzeltepe, Güneyyaka ve Sayrakçı mahallelerimizde afetin etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürürken, şehir merkezinde Kemalpaşa, Çeltikçi, Konak, Fevzipaşa ve Atatürk Mahallelerimizde selden hasar alan noktalara ulaşarak çalışma başlattı.
Söke Belediyesi Başkanvekilimiz Mehmet Arif Ceylan, acı kayıplar yaşanan Demirçay mahallemizde Vali Yakup Canpolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik ile bir araya gelerek alanda incelemelerde bulundu. Başkan Vekilimiz Mehmet Arif Ceylan beraberinde Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Batir, Ahmet Evin ve Başkan Danışmanı Yağız Pullukçu ile birlikte mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, sel felaketinde hayatını kaybeden aileleri ziyaret ederek baş sağlığında bulundu.
Gece yarısından itibaren alanda bulunan ekiplerden son durum hakkında bilgi alan Başkan Vekilimiz Mehmet Arif Ceylan, mahalle sakinlerine çalışmaların koordineli bir şekilde süreceğini belirterek Söke Belediyesi ekiplerinin var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.