TÜRK GENÇLİĞİNİN KARAMSARLIĞINA KAPILMA LÜKSÜ YOKTUR

TÜRK GENÇLİĞİNİN KARAMSARLIĞINA KAPILMA LÜKSÜ YOKTUR

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında "Türk Gençliğinin Karamsarlığına Kapılma Lüksü Yoktur" dedi.

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan'ın yazılı açıklaması şöyle:

Yeni bir siyaset anlayışını aslında ülkemize getiriyoruz. Yerel yönetimler bunun en güzel örneğidir.Chp yeni siyaset anlayışıyla kapıları araladık. Bugün yeni siyaset anlayışının meyvelerini de görüyoruz. Bugün Türkiye'de nüfusun yarısından fazlasını CHP'li büyükşehir belediye başkanları yönetiyor.

Örgütümüz tüm birimleriyle sahada. Kadın kollarımız gençlik kollarımız gönüllülerimiz kapı kapı ev ev dolaşıyor. Chp büyük bir teveccüh vardır. Girdiğimiz her evde partimize yeni bir üye kazandırıyoruz. Verdiğimiz mücadele, bir hak mücadelesidir, bir demokrasi mücadelesidir.
Halkın mücadelesidir. Mücadelemize hakkımızdan büyük bir destek geliyor. Her birimiz iktidara odaklanmış vaziyetteyiz. Her birimiz Türkiye'nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunları çözmek istiyoruz, sorunların nasıl çözüleceğini biliyoruz.

Gençlerimize çok güveniyoruz partimize göstermiş oldukları ilgi alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bizlere katılarak üye olarak Türkiye’nin geleceğinde etkin rol almak istediklerini söylüyorlar. Gençler çok karamsar bir ortam var diyorlar. Tek adam rejiminin gençlerin sorunlarını çözmüyor daha da büyütüyor diyorlar. Türk gençliğinin karamsarlığına kapılma lüksü yoktur.
Gençler umudu büyüten kişilerdir. Umudu büyütmek zorundadırlar. Gençler Chp ile birlikte geleceği inşa etmek için yola çıkıyorlar. Geleceği nasıl inşa edeceğiz? Demokratik yollarla geleceği inşa edeceğiz. Demokrasiden asla ve asla ödün vermeyeceğiz. Baskı kurabilirler, şiddet uygulayabilirler ama unutmayın sabırla, umutla, sağlıklı ve tutarlı adımlarla güzel bir geleceği hep beraber inşa etmeye edeceğiz.

6 milyon genç ilk kez sandığa gidip oy kullanacak. Geçmiş seçimlerde herkes aynı partiye oy verse dahi 6 milyon genç ilk kez sandığa gidip demokrasiden yana oy kullandığında Türkiye'nin tarihini değiştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.