Türk kadınının siyasette olması sizi neden rahatsız ediyor?

Türk kadınının siyasette olması sizi neden rahatsız ediyor?

Cumhuriyet Halk partisi Aydın il başkanı Hikmet saatçi yazılı bir basın açıklaması yaptı

Saatçı şunları kaydetti:

En hafif tabiriyle kırdığı pota karşı verecek bir cevap bulamayan MHP İl Başkanı; görüyoruz ki, tam anlamıyla şecaat arz ederken sirkatin söylüyor.
Türk kadınına, kadın bir belediye başkanına ettiği yakışıksız, çirkin sözler ortadayken bir de üzerine “Türk kadınını siyasete dolamak size yakışırdı” diyor.
Hayırdır beyefendi; Türk kadınının siyasette olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. Daha evvel de ifade ettiğim gibi; siz çatlasanız da patlasanız da Türk kadını, dünyanın birçok ülkesinden daha evvel bu ülkede siyasete girdi, var oldu, olmaya da devam edecek.
Bu büyük ülkenin banisi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dehasıyla siyasete giren Türk kadını bugüne kadar büyük başarılara imza attı, atmaya da devam edecek.
Kentimizin bugüne kadar başarılarıyla tüm Türkiye’ye örnek olan kadın belediye başkanına hazımsızlığınız ne yazık ki bazen bazı melekelerinizi yitirmenize neden oluyor.
Bakınız, bu şehir, tıpkı bu ülke gibi hayatın her alanında kadınlarıyla var olmaya devam edecek. Kıskançlığınızdan, hasetinizden çatladığınız kadın Büyükşehir Belediye Başkanımız da daha evvel de ifade ettiğim gibi öncelikle Aydın kadınlarının büyük desteğiyle Aydınımıza hizmet etmeye devam edecek… Hem de kadınların hayatın içinde olmasına bu kadar hazımsızlığınıza rağmen.
Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.