Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Deprem Bölgesinde Konut Hamlesi Başlatıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Deprem Bölgesinde Konut Hamlesi Başlatıyor

M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde 365 oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarının katılımıyla Deprem İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar katıldı.

Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde 365 oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarının katılımıyla Deprem İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar katıldı.

Deprem afetinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar dileğinde bulunuldu. Aynı şekilde TOBB ailesinin de kayıplarının olduğu hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Başkanlarımız, genel sekreterlerimiz ve oda çalışanları mesai arkadaşlarımızı da Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar dileğinde bulunuldu.


Birlik başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında “Büyük bir seferberlik, vatanseverlik duygusu ile camia olarak yardımlarımıza devam ediyoruz.Her zor günde olduğu gibi bugünde birbirimize ülkemiz için kenetleneceğiz. Milletimizin yanındayız!” mesajını paylaştı. Deprem felaketinin başlangıcından bugüne kadar,

365 oda ve borsadan oluşan TOBB Ailesi olarak;
- 3312 TIR ve 553 Kamyon yardımı,
-41 TIR Çadır
-777 konteyner
-141 seyyar mutfak
- 551 vinç ve iş makinesinin deprem bölgesine ulaştırıldığını ifade etti.

Tüm bu yardımların toplanmasında emeği geçen Tüm Türkiye’de bulunan oda/borsa üyelerine teşekkürlerini iletti.
Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’un bu toplantı öncesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ile bir toplantı gerçekleştirdiği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin konut ihtiyacına yoğunlaşmasını 365 Oda ve Borsa olarak Konut Hamlesi yapması gerektiğini iletti.

Birlik Başkanımız Hisarcıklıoğlu’da Devletimiz ve Milletimiz için TOBB Ailesi olarak her zaman göreve hazır olduğumuzu ve Bu görevi de seve seve kabul ettiğimizi ve Toki İmar yönetmeliği dikkate alınarak çalışmalara en yakın zamanda başlayacağımızı söyledi.

whatsapp-image-2023-02-15-at-15-55-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.