Türk'ün bu icadı Moskova'da görücüye çıkıyor

Türk'ün bu icadı Moskova'da görücüye çıkıyor

Dünyanın treyler ve araç üstü ekipman üreten önemli şirketlerinden biri olan Türk firması Aydınlı OKT Trailer sektörde geliştirdiği yenilikleri Moskova’da sergileyecek.

8-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da gerçekleştirilecek olan fuarda Türkiye’de ilk defa üretilen mühendislik harikası yeni nesil süt tankerleri de tanıtılacak.
OKT Trailer, 8 - 12 Eylül tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek 13. Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı - Comtrans/15’te yenilikçi araçlarını görücüye çıkarak. OKT Trailer, Dünyanın ve Rusya’nın lider çekici, treyler ve araç üstü ekipman üreten şirketlerinin katıldığı Comtrans’15 Fuarı’nda, inovatif ürünleri ile Türk Sanayisini 13. Hol 300 nolu stantta temsil edecek.
“TÜRKİYE’DE İLK DEFA ÜRETİLDİ”
Türkiye’de ilk defa OKT Trailer tarafından üretilen paslanmaz, izolasyonlu Süt Tankeri’nin tanıtımı Comtrans’15 Fuarı’nda gerçekleştirilecek. 28 bin litre taşıma kapasiteli, 7 bin 780 kg ve şasi üzerinde birbirinden bağımsız gövdeler yerine yekpare gövdeli olarak OKT teknolojisiyle üretilen yeni nesil Süt Tankeri, fuarın ardından OKT’nin faaliyet gösterdiği tüm pazarlar için üretime alınacak. OKT Trailer, süt tankeri ile birlikte yekpare levhalı gövde yapısı, en az birleşim noktası ve en uzun kaynak dikiş teknolojisine sahip yüksek mukavemetli ve uzun ömürlü kullanım sunan W Tip Alüminyum Silobas ve Silindirik Akaryakıt Tankeri’ni de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
Türkiye’nin daha çok gelişip kalkınması için teknolojiyi çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde yenilikler yaparak daha çok üretmek zorunda olduklarını belirten OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş; “Rusya pazarı, araç üstü ekipman ve treyler sektörü için büyük önem taşımaktadır. İki yılda bir düzenlenen Comtrans Ticari Araçlar Fuarı’na sürekli katılım sağlayarak Türk Sanayisi’ni Rusya’da temsil ediyoruz. 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin katıldığı Comtrans Fuarı, benzersiz özelliklere sahip araçlarımızı katılımcılar ile buluşturmamız kapsamında bizlere inanılmaz fırsatlar sunuyor. Bu çerçevede 2013 yılında olduğu gibi yine ilgi odağı olacağımıza inanıyoruz” dedi.
Dünyada 29 ülkeye araç üstü ekipman ve treyler ihraç ettiklerini sözlerine ekleyen Maraş, “2001 yılından bu yana Rusya, Ukrayna, Belarus, Makedonya, Cezayir, Almanya, Kazakistan, Romanya, İtalya ve Ürdün’ün de aralarında bulunduğu toplam 29 ülkeye ihracat yapıyoruz. Her geçen yıl uluslararası alanda marka değerimizi geliştirerek faaliyet gösterdiğimiz pazarlardaki payımızı arttırıyoruz. 2014 yılı itibarı ile ciromuz, 16 milyon doları aştı. İhracatımızın ciromuz içerisindeki payı ise 8 milyon dolardan fazladır” dedi.
Mercedes Benz, Man, Ford ve Renault gibi dünya markalarının onaylı üst yapıcısı olduklarını söyleyen Maraş, “Onaylı üst yapıcısı olduğumuz tüm markalar, OKT’nin bugün küresel düzeyde rekabet edebilir araç üstü ekipman ve treyler ürettiğini herkese göstermektedir. Artık geldiğimiz noktada, faaliyet gösterdiğimiz sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen, yenilikçi ürünleri ile sektöre yön veren, iş sağlığı ve güvenliği ile çalışanlarına değer veren ve tüm bu faaliyetlerinin belgelendirmesini sağlamış bir firma olduğumuzun farkındayız“ ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.