ÜMİT YAŞAR: İNSANLARI PERİŞAN ETTİNİZ

ÜMİT YAŞAR: İNSANLARI PERİŞAN ETTİNİZ

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar elektriğe gelen zamlar nedeniyle AKP hükümetini eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar elektriğe gelen zamlar nedeniyle AKP hükümetini eleştirdi.
"Bugün sabah uyandığımızda ticaret ve sanayi elektriğine %20 birden zam geldiğini öğrendik" diyen Ümit Yaşar tepki gösterdi.
Ümit Yaşar açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "bundan sonra her şeye %20 zam gelecek herhalde dediHerhalde bundan sonra her şeye ama her şeye en az %20 birden zam geleceğini herkes tahmin edebiliyordur.
Demek istiyorum ki; ekmeğinden, simidine, iğneden, ipliğe, temel gıdasından, berberine, manavına, her şeye birden %20 zam kıymetli Aydınlılar.
Gelelim sanayiye gelen %20 zam haberine. Bakın bunun ekonomimiz için hayati öneme sahip ihracatımızı olumsuz etkileyeceği, dünya piyasasıyla sanayicimizin rekabette gitgide daha çok zorlanacağı ortada, bunu bile bile sanayicinin de zaten artan maliyetine bir darbe daha vurmak hangi akla hizmettir varın orasını siz düşünün.
Dün Mustafa Savaş ihracattan falan bahsediyor. Hangi ihracat Sayın Savaş? Bütün rekabet alanlarını yok ettiğiniz, üretemez hale getirdiğiniz ihracat mı? Bu üretim maliyetleri ile kim, nasıl, ne üretecek?
İnsanları perişan ettiniz; işçisi, memuru, emeklisi, esnafı, çiftçisi, bitti ya bitti… Can çekişiyor millet.
Bir de kalkmışsın belediye başkanı falan olmak istiyorsun. İki kere yenildin doymadın, bir daha yenilcen yenilmesine de hafazanallah bunlar belediyeyi falan alsa ikinci ayda belediyeyi batırır, üçüncü ayda maaş ödeyemez. Milleti zaten bitirdiniz, batırdınız; yok hemşerim bu belediyeyi de batırırsınız diye kimse size vermez, rüyanızda buğday ambarı görmeye devam edersiniz siz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.