“UMUT” filminin oyuncuları Aydın’a geliyor

“UMUT” filminin oyuncuları Aydın’a geliyor

“UMUT” filminin oyuncuları Aydın’a geliyor


Gerçek Gazetesi
27 Şubat Cuma günü (bugün) vizyona girecek olan "Umut" filminin ünlü oyuncuları Selim Erdoğan, Zeynep Tokuş ve Seda Bakan 1 Mart Pazar günü filmi Forum Aydın"da hayranlarıyla birlikte izleyecek.
Maskeli Beşler üçlemesiyle üç milyondan fazla seyirciye ulaşan Murat Aslan"ın yönetmenliğini üstlendiği, Selim Erdoğan, Fikret Hakan, Zafer Algöz, Zeynep Tokuş, Seda Bakan ve küçük oyuncu Bertan Ceylan"ın başrollerini paylaştığı Umut filmi, 27 Şubat Cuma günü vizyona giriyor.
Filmin başrol oyuncuları Selim Erdoğan, Zeynep Tokuş ve Seda Bakan filmin özel gösterimi için 1 Mart Pazar günü Aydın"a gelecek. Forum Aydın Cinebonus"ta, saat 19.00 seansında Aydınlılarla birlikte filmi izleyecek olan ünlü sanatçılar, filmin gösteriminden önce saat 18.15"te hayranlarıyla bir araya gelerek soruları yanıtlayacaklar.
Özen Film ve Hermes Film ortaklığıyla çekilen, müziklerini Altın Portakal ödüllü, çok yönlü sanatçı Mazlum Çimen"in yaptığı Umut filminin çekimleri, 6 haftada 28 ayrı mekanda gerçekleştirildi. Umut, yurtdışında hapis yatan Yılmaz"ın (Selim Erdoğan) yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköy"de başlayan ve İstanbul"da devam eden olaylar zincirini konu ediyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.