UTRECHT’te, Aydın’a incirli tanıtım

UTRECHT’te, Aydın’a incirli tanıtım

UTRECHT’te, Aydın’a incirli tanıtım

Gerçek Gazetesi
11-16 Ocak 2011 tarihleri arasında Hollanda"nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı"nda Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü"de yerini aldı.
Aydın"ın deniz, kum, güneş, doğa, sağlık, kültür, spor, su altı dalış ve botanik dallarında sahip olduğu değerler 6 gün boyunca Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü"nce tanıtılacak. Fuarda Aydın"ın turizm potansiyelini anlatan broşür ve cdler dağıtılırken, Aydın Ticaret Borsası, ve Aydın Ticaret Odası tarafından hazırlatılan ikramlık incirler Aydın standını ziyarete gelenlere hediye edildi.
Utrecht Turizm Fuarı"nda Aydın standında Aydın Valiliği"ni temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile Şube Müdürü Ahmet Demir ve Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediyesi"nden Murat Saraç, Ahmet Kireç, Zafer Hacısalihoğlu ile Didim"den Didim Turizm Altyapı Birliği Başkanı Salih Bankoğlu ve turizm sektörünün temsilcileri Türsab Bölgesel Yürütme Kurulu. Başkanı Bülent İlbahar, Murat Yurdakul, Gökhan Angın ve Tacettin Özden katıldı.
Fuar ile ilgili Aydın Valiliği"nden yapılan açıklamad,Utrecht Turizm Fuarı"nda yapılacak tanıtımla Aydın"ın turizm alanındaki payını artırması hedeflendiği belirtilerek; “İlimizin tarihi ve doğal güzelliklerinin dünya insanlarının hizmetine sunulması ülkemiz ve Aydınımız için çok önemli olup; İlimizin Doğal güzellikleri, Kaplıcaları, Yaylaları, Mağaraları ile Didim İlçemizin Apollon, Millet, Altınkum, Kuşadası ilçemizin Güvercinadası, Sahilleri ve Limanı, Ortaklar ilçemizin Magnesia Örenyeri, Çine İlçemizin Alinda ve Alabanda Öreny erleri, Merkezimizde bulunan Tralleis Antik kenti, Sultanhisar İlçemizin Nysa Örenyeri, Yenipazar İlçemizin Yörük Ali Efe Müzesi, Bozdoğan İlçemizin Avlak alanı ve Kıl Çadırları ile Karacasu İlçemizin Etnografya Müzesi İle Afrodisias Örenyerimiz ile sahip olduğumuz zengin turizm potansiyelimizin tanıtımı için önemli bir fırsattır” ifadeleri kullanıldı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.