VEKİL BÜLBÜL: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN HER BİR OYA SAHİP ÇIKACAĞIZ!

VEKİL BÜLBÜL: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN HER BİR OYA SAHİP ÇIKACAĞIZ!

Bülbül, yurt dışında oy kullanacak vatandaşlara seslendi. Vekil Bülbül:" Kimsenin şüphesi olmasın atılan her oya sahip çıkacağız." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, yurt dışında oy kullanacak vatandaşlara seslendi. Vekil Bülbül:" Kimsenin şüphesi olmasın atılan her oya sahip çıkacağız." dedi.

Aydın'da başarılı bir siyaset yürüten Vekil Bülbül, özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşların sıklıkla gündeme getirdiği seçim güvenliği konusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.CHP'nin yurt dışında da sıkı tedbirler aldığının altını çizen vekil Bülbül şu ifadeleri kullandı:" Önümüzdeki seçimlerde yurt dışında oy kullanımına ilişkin bilgilendirme: Yurt dışında yaklaşık 3.200.000 seçmen oy kullanacaktır. Bu sayı, seçmen kütüklerinin askıya çıkmasıyla netleşecektir. Bu seçmenler 75 ülkede kurulan sandıklar ve gümrük kapılarında oy kullanabilecektir. Bu ülkelerin 15’inde ilk kez sandık konulmaktadır. Bu 15 ülkedeki seçmen sayısı 10.304’tür. Partimizin; yurt dışındaki 4.969 sandıkta ve oyları muhafaza etmekle görevli 155 saklama ulaştırma kurulunda görevlisi bulunacaktır. Yurt dışında kullanılan oyların saklandığı odaların kapılarına siyasi partiler de kilit takmaktadır. Siyasi partinin üyesi gelmeden oda açılamamaktadır. Partimiz yurt dışı seçim güvenliği konusunda tüm tedbirleri almaktadır. Her bir oya sahip çıkacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.