VEKİL BÜLBÜL'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

VEKİL BÜLBÜL'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bülbül, mesajında gazetecilik mesleğinin, demokrasinin korunması ve toplumsal farkındalığın artırılması noktasında taşıdığı büyük sorumluluğa vurgu yaptı.

Vekil Bülbül, gazetecilik mesleğinin zorluklarını ve bu mesleği icra ederken karşılaşılan engellere rağmen, gazetecilerin toplumun doğru ve tarafsız bilgi alma hakkını koruma adına gösterdikleri özverili çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

"Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek fedakârca çalışan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyorum." diyen Bülbül, basın özgürlüğünün demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunun altını çizdi. Vekil Bülbül mesajının sonunda, basın mensuplarına yönelik baskıların ve sansürün kabul edilemez olduğunu, basın özgürlüğünün kısıtlanmasının toplumsal gelişmeye ve demokrasiye zarar verdiğini vurgulayarak, bu konuda toplumsal duyarlılığın artırılması gerektiğine işaret etti. Basın mensuplarının bu özel gününde tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.