VEKİL YAVUZ, ÇERÇİOĞLU’NU ELEŞTİRMEYE KALKMIŞ

VEKİL YAVUZ, ÇERÇİOĞLU’NU ELEŞTİRMEYE KALKMIŞ

CHP Nazilli ilçe başkanı Serdar Alptekin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Alptekin'in basın açıklaması şöyle:

AKP’nin Söke’den Ankara’ya yolladığı Metin Yavuz dün açıklamalar yapmış. Önümüzde bir genel seçim ve mutlak mağlubiyetleri varken, dönmüş yine ülkemizin en başarılı belediye başkanlarından Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nu eleştirmeye kalkmış.
Şimdi biz bunların icraat beceremeyen, taş üzerine taş koymayan, boş lakırdıya geldi mi bol bol lakırdı üreten yönlerine alıştık da, millet artık hakikaten, bunlar milletle gözümüzün içine baka baka alay ediyor diyor.
Emeklimiz, işçimiz, çalışanımız sabahın kör karanlığında ucuz bir şeyler bulabilir miyim diye kuyruklara giriyor. 2022 yılında gıda enflasyonu resmi rakamlara göre bile %77’yle, yıllık enflasyonun bile 13 puan üzerinde gerçekleşmiş. 60 liralık peynir bir yılda 150 lirayı görmüş. 7-8 liralık süt 22-23 lirayı bulmuş. Geçen sene 90 liralardan satılan et, almış 200 liraya dayanmış. Bu ülkede açlık sınırı asgari ücretin üzerine çıktı yahu daha ötesi var mı?
Hal böyleyken işte bu Metin Efendi, aklınca milletin gündemini falan değiştirecek bunun da adı politika yapmak olacak. Batsın sizin politikanız, batsın şahsi siyasi ikballeriniz. Aç be millet aç! Aç! Anlıyor musun Metin Efendi… Hem de sizlerin yüzünden aç.
Milletin gelirine 3 kuruş zam yaparsınız, 2 gün içinde 13 kuruş geri alırsınız.
Bak Sayın Yavuz,
Bu millet senin kıskançlıklarına, hasetine, meyve veren ağaç taşlanır misali içi boş laflarına da karnı tok, ekonomiye ilişkin bundan sonra ağzınızdan çıkacak en ufak söze de… Bugüne kadar ele avuca gelir tek bir icraatinizi görmek istedi, ancak göremedi. Şimdi yapılması gereken şeyinde ne olduğunu inan çok iyi biliyor.
3-4 ay sonra sandık var, hele bir şu sandığa girelim çıkalım, milletimiz herkesin bir karnelerini versin; Ak-köy, kara-köy ortaya çıksın. Ondan sonra görelim pehlivanlığınızı.
Hodri meydan!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.