YAŞAR: AKP HÜKÜMETİNİN EZİYETLERİNİ TEK TEK ANLATACAĞIM

YAŞAR: AKP HÜKÜMETİNİN EZİYETLERİNİ TEK TEK ANLATACAĞIM

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, emekli maaşlarını gündeme taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, emekli maaşlarını gündeme taşıdı.
Ümit Yaşar açıklamasında; "Ülkemizde en düşük emekli maaşı 7500 lira mı olmalı, 10000 lira mı olmalıyı biz tartışadururken, dün ulusal medyaya yansıyan bir haber hakikaten tüylerimi diken diken etti.
Ülkemizin en gözde turizm beldelerinden birisi olan ilçemiz Kuşadası’na gelen bir cruise gemisinden inen ve sorsalar AKP’nin beğenmeyeceği Bolivyalı bir emekli ile 25 yıldır emekli olmasına rağmen çalışmak zorunda kalan bir vatandaşımızla yan yana röportaj yapıyorlar.
Bolivyalı, 3500 dolar olan emekli maaşı karşısında bizim yurttaşımızın 300 dolara karşılık gelen emekli maaşını duyunca şaşkınlıktan gülüyor.
Görüyor musunuz işte AKP’nin emeklimizi getirdiği hali. Elin Bolivyalı emeklisi binmiş gemiye dünyayı geziyor, bizim emeklilerimiz, Edirne sınır kapısını dahi göremeden ömürleri geçip gidiyor" dedi.
AKP Hükümetinin emekliye eziyet çektirdiğini söyleyen Yaşar; "İşte bu yüzden 'her seçimde kapı kapı gezeceğim' diyor. İşte bu yüzden 'AKP iktidarının bu millete çektirdiği eziyetleri tek tek anlatacağım' dedim.
İşte bu yüzden ekonomiden anladığını iddia eden mağlubiyetler prensi Mustafa Savaş’ın emeklimizin, işçimizin, memurumuzun hali ile zerre kadar ilgilenmeyeceğini her yerde haykıracağıma, bunların nasıl da beceriksiz olduklarını anlatacağıma and içtim.
Bekleyin sevgili İncirliovalı hemşehrilerim, bu dar günler de bitecek, 6 ay sonra yerel seçimlerde yine silleyi yiyince bunların evlerinden çıkmaya bile yüzleri kalmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.