YAŞAR, ATAY CHP'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ

YAŞAR, ATAY CHP'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın neden CHP'den istifa ettiğine dair yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Ümit Yaşar açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

Fatih Atay “ben CHP'de ev sahibiyim “demişti… Kadere bakın ki, bu sözü söyledikten sadece 2 hafta sonra CHP'den istifa etti. Neden istifa etti biliyor musunuz? Bir daha aday gösterilmeyeceği için. Peki, neden aday gösterilmeyecekti, tane tane sayalım.

1-Efeler halkına; kardeşim, çocuklarım, akrabam belediyede çalışmayacak diye üzerine basa basa söz verdi. Peki, sonra ne yaptı? Kardeşine 3 müdürlük birden verdi, oğluna gidip kulüp satın alıp, belediyenin kulübüne başkan yaptı. Aydın'da bütün bunları yapacak adam mı yoktu?

2-Bizler Fatih Atay’ı iyi tanırız!.. 2019 seçim döneminde “param yok param yok” diye diye geziyordu. Bugün bakıyorsunuz, maşallah iyi bir hayatı, bol bol tapuları ortaya çıkıyor.

Şimdi buradan soruyorum, eşinin kardeşi olduğu iddia edilen Osman Bey kimdir, daha evvel ne iş yapardı? Siz başkan olduktan sonra 4-5 tapu sahibi olduğu iddiaları doğru mu? (İzmir'de) Mesleği nedir? Nasıl geçinir? İddialar doğruysa bütün bu gayrimenkuller nasıl alınmıştır?

Fatih Atay; 2019'da sen aday olduğunda da Özlem Çerçioğlu’nun adaylığı 6 ay evvel açıklanmıştı. O zaman senin için hiçbir sorun yoktu ortada, hayrola bu açıklamayı şimdi yapma gereği niye duyuyorsun?

Ben bütün bunların tek tek cevabını biliyorum. And olsun bunların sebeplerini Efeler ‘de kapı kapı gezip halkımıza anlatacağım. Cevabını benim bilmediğim bir şey sorayım sana; yatırım olarak gayrimenkul dışında altın, değerli maden önerir misin mesela?

Bak senle ilgili birçok müteahhitten de haberler geliyormuş, basından okuyoruz. Basın neler yazmıyor ki; belediyenin karşısındaki yer ticaret imarlıymış, millete umut satıyorlarmış. Buradan Aydın Valiliği’ne sesleniyorum, bu zat Aydın'ın göbeğine imara aykırı bina yapıyorsa, buna kim dur diyecek.

Sayın Aydın Valisi Yakup Canbolat burada ev alan insanlar yarından sonra mağdur olacaklar, dikkatlerinize arz ediyorum. Yarından sonra insanımız mağdur olmasın ortada kalmasın.

Bakın basın yine ne yazdı; Kalfaköy’de mevzuata aykırı, işlemler, satışlar muhammen bedeller, hülleler, yenilir yutulur gibi değil.

Şimdi inşallah Fatih Atay seçimlerde AKP, MHP ya da başka partiden aday olursun. Yaptıklarını anlatmak boynumun borcudur. Kızıl kayalarla, engin denizler ve bunun gibi yüzlerce olayı anlatacağıma and içiyorum. Bunu neden yapıyorum? Aydın halkının tek delikli kuruşuna zarar gelmesin diye… Bunu da böyle bilesin!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.