YAŞAR: "BORÇLAR MİLLETİMİZİN SIRTINDA"

YAŞAR: "BORÇLAR MİLLETİMİZİN SIRTINDA"

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, AKP Hükümetinin ekonomi politikalarını eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, AKP Hükümetinin ekonomi politikalarını eleştirdi.
Haber: Durmuş Tuna
Ümit Yaşar yaptığı açıklamada; "AKP hükümetlerinin akla hayale sığmayacak akıl mantık almayacak ekonomi gelgitleri ülkemizi, ne yazık ki son yüzyılın en büyük ekonomik buhranının içine itti…" dedi.
"BORÇLAR MİLLETİMİZİN SIRTINDA"
Faiz politikasını eleştiren Ümit Yaşar; "Evvela nas var diyerek düşürülen faizlerle birlikte gelen inanılmaz kur farkı borçları zaten milletimizin sırtında. Şimdi bir de “nas ortadan kalkmışçasına” yükseltilen faiz, kredi kartı faizleri ve borçlarını hortlattı… Bakın son 1 yılda bu milletin artan faizlere rağmen kredi kartı borçları %181 artmış… El insaf, milletimiz adeta faize mahkûm edilmiş… Kundaktaki bebek, yatalak amcamız, ilkokula giden evladımız bile aslında kredi kartlarına kişi başına 11.500 lira, yani 1 asgari ücret borçlu biliyor musunuz? Dünyanın neresinde vardır bu soruyorum…" dedi .
"MUSTAFA SAVAŞ KİT'LERİ YORUMLAMALI"
Mustafa Savaş'ın KİT'leri yorumlaması gerektiğini söyleyen Ümit Yaşar; "Hani şu KİT’lerimizden, daha doğrusu sata sata bırakmadıkları KİT’lerimizden sorumlu AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ne de olsa eski bir bankacı, nasıl yorumluyor acaba bu durumu… Kendiliğinden bir açıklama yapmıyor görünüyor ki… Aydın‘ın basın emekçisi kardeşlerime sesleniyorum! Şu, hasbelkader katıldığı kapalı salon toplantılarında, bu milletin hakkı için sorun; “Sadece kredi kartına kundaktaki bebeğimiz 11.500 lira borçlu ne diyorsunuz bu duruma” deyin… Bakalım ne diyecek, şu engin ekonomi bilgilerini bizimle de paylaşsın, duyalım biz de feyz alalım değil mi ama!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.