YAŞAR: İHANET EDENLERDEN SANDIKTA İNTİKAM ALINACAK

YAŞAR: İHANET EDENLERDEN SANDIKTA İNTİKAM ALINACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın yanlışın içine düştüğünü söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın yanlışın içine düştüğünü söyledi.

Haber: Durmuş Tuna
Aytekin Kaya'nın İncirliova hakkını da ilçeyi görmezden geldiğini söyleyen Ümit Yaşar; "CHP İncirliova İlçe Başkanı olduğum andan bu yana; var gücümle İncirliova'yı, İncirliova halkını, İncirliova halkının iradesini hiçe sayan belediye başkanının nasıl da bir yanlışın içine düştüğünü göstermek adına mücadele ediyorum. Milletçe ekonomik bir krizle boğuştuğumuz şu günlerde, kendi ikbalini, hem İncirliova şehrinin hem de İncirliova halkının önüne konumlandıran İncirliova Belediye Başkanı halkımızı da ilçemizi de görmezden gelmektedir" dedi.

"İHANET EDENLERDEN SANDIKTA İNTİKAM ALINACAK"
İncirliova halkının sandıkta hesap soracağını söyleyen Ümit Yaşar; "Andolsun ki, bu şehir kendi iradesine böylesi ihanet edenlerden sandıkta intikamını alacak, onlara siyasetin nasıl da prensipler ve duruş üzerine kurulu olduğunu güzel bir dersle öğretecektir. İncirliova halkı elbette sandıkta AKP’nin kendisini yönetmesini dileseydi cumhur ittifakına gider onlara oy verirdi. Ama İncirliova halkı böyle demedi ve 'beni millet ittifakı yönetsin, bana millet ittifakı hizmet etsin' dedi. İşte milletin iradesine saygısızlık tam da bu noktada başlar. Amalar, fakatlar, lakinler bu milletin lügatinde hiçbir zaman yer bulamamıştır, bundan sonra da bulamaz" dedi.

"SİYASET MEZARLIĞINA POSTALAYACAĞIZ"
Millet iradesine saygısızlık yapanların siyaset mezarlığına postalanacağını belirten Ümit Yaşar; "Günü kurtardığını zannedenler, şimdilik kendince kendi önünü boşaltanlar, bu milletin çocuğuna alamadığı bir kalemin de cebine koyamadığı bir gevrek parasının da sorumlusu ve yaşanan rezilliklerin de ortağıdır.
Ey İncirliova halkı, benim kadirşinas hemşehrilerim. Hiç merak buyurmayın, biz İncirliova'yı daha evvel nasıl aldıysak yine alacağız hem de eze eze alacağız. Millet iradesine saygısızlığı tercih edenleri de Mart sonunda törenle siyaset mezarlığına postalayacağız!!!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.