YAVANSU BAŞKAN ÖMER GÜNEL'İ BAĞRINA BASTI

YAVANSU BAŞKAN ÖMER GÜNEL'İ BAĞRINA BASTI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevde olduğu 5 yılda 91 milyon 230 bin TL'lik yatırımla 24 kilometre yeni yol kazandırılan Yavansu Mahallesi'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevde olduğu 5 yılda 91 milyon 230 bin TL'lik yatırımla 24 kilometre yeni yol kazandırılan Yavansu Mahallesi'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Ömer Günel'i büyük bir ilgiyle karşılayan bölge sakinleri, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine tam destek vereceklerini söyledi.


Yavansu Mahallesi'nde, Kuşadası’na yapılan yatırımların ve süren hizmetlerin detaylarını anlatan Başkan Ömer Günel, gelecek dönemde yaşama geçireceği vizyon projelerden bahsetti. Hemşehrilerinden gelen talepleri de dinleyen Başkan Ömer Günel'e, Yavansu Mahallesi sakinleri yerel seçimlerde tam destek vereceklerinin sözünü verdi. CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı buluşmada Yavansu Mahalle Muhtarı Ahmet İleri de Başkan Ömer Günel'e kente yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.


Bugüne kadar Kuşadası'nda bulunan her mahalleye kesintisiz hizmet götürdüklerini belirten Başkan Ömer Günel, "Görev süremizde en büyük yatırımlarımızdan birini alan ve tüm kronik sorunlarını çözdüğümüz Yavansu Mahallemizin sakinlerinden, yeni dönemimiz için bize tam destek vereceklerini duymak büyük bir mutluluk oldu. Yavansu Mahalle Muhtarımız Ahmet İleri’ye bizimle yapmış olduğu iş birliği için de çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki hizmet dönemimizde de Kuşadası'na olan yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.