YAVUZLAR GRUP VE KONUT SAHİPLERİNDEN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

YAVUZLAR GRUP VE KONUT SAHİPLERİNDEN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Vatandaşların Aydın Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Şubesine şikayet etmelerinin ardından Eski Söke Tariş Pamuk Kooperatifi alanında bulunan metruk bina ve atıkların bertaraf edilme çalışmaları tamamlandı.

Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu yayımladığı mesajla atıkların nakil çalışmalarına mümkün olan en kısa sürede başlanmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine çevresel konularda göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Eski Söke Tariş Pamuk Kooperatifi alanında bulunan atıkların kaldırılması için vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Şubesine şikayette bulunmuşlar ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli şikayetçi vatandaşlarla bir araya gelmişti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Akkentli, eski Söke Tariş Pamuk Kooperatifi alanında bulunan atıkların bertaraf edilmesi için Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldız’ı aramış ve akabinde çalışmalar başlamıştı.
Yavuzlar İnşaat, Yıkım çalışmalarının ardından molozların biran önce kaldırılması ve istasyon caddesine bağlanan yolun açılması için bölge sakinleri ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne müraccat etmişti.

Başkan Özlem Çerçioğlu, yapılan müracaatı kısa sürede değerlendirmeye alarak çalışmaların hızlıca başlamasının sağladı.

Çalışmaların bu kadar kısa sürede tamamlanması üzerine Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu bir mesaj yayımlayarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür etti.

Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Söke Yenicami Mahallesi'nde Tariş Tarım Satış Kooperatifi incir Birliği arazisi üzerinde yapım aşaması devam eden My life Mypoint projemizin bulunduğu alanın önünde yer alan ve uzun süredir gerek bölge sakinleri gerekse Söke’ye dışarıdan gelen misafirler tarafından bölge dokusu ile uyuşmadığı için tepki toplayan eski Tariş arazisindeki metrik yapıların yıkım işlemi tamamlanmıştır.Yıkım işleminin ardından uzun zamandır, Tariş arazisinde bulunan molozların kaldırılıp, İstasyon Caddesi'ne bağlanan yolun açılması ve alanın yeşil park ve bahçe yapımı için düzenlenmesine ilişkin Aydın Büyükşehir Belediyemize bölge sakinleri ile birlikte yaptığımız müracaat karşısında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu konuyu ilişkin Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi görevlendirerek Söke halkından hiçbir desteği esirgememiştir. Atıkların nakil çalışmalarına mümkün olan en kısa sürede başlanmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu ve değerli ekibine çevresel konularda göstermiş oldukları hassasiyet ve duyarlılık nedeniyle Yavuzlar inşaat yönetimi olarak çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.