Yaya geçitlerine bayram makyajı

Yaya geçitlerine bayram makyajı

Yaya geçitlerine bayram makyajı

Gerçek Gazetesi
Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşlar bayram hazırlıklarını sürdürürken, belediyelerde bayram süresince yoğunluğun yaşanacağı cadde ve sokaklarda yenilikler yapıyor. Kent merkezinin önemli halterlerinden olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçitlerinde yeniden düzenleme çalışmalarına başlayan Aydın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaya geçitlerini bayrama yetiştirmeye çalıyor.
Aydın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki önemli noktalarda 14 ayrı yaya geçidi bulunuyor. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir haftadır aralıksız devam eden çalışmaları kapsamında, yaya geçitlerinin eskiyen beton kaldırımları ve geçiş çizgileri yenileniyor. Trafiğin aksamaması için bölümler halinde devam eden çalışmalarda,şehir merkezinin örüntü kirliline neden olan yerlerde düzeltmeler yapılıyor.
Bugüne kadar Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Yeni Dörtyol Kavşağı ile Kıbrıs Caddesi girişine kadar olan kısımda devam eden yenileme çalışmalarının sonlanmak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Bayram öncesi 14 yaya geçidindeki çalışmaları da tamamlamayı hedefliyoruz dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.