YAZIKLAR OLSUN! ÇERÇİOĞLU’NA BÜYÜK KUMPAS!  SAHTE SİTELER… İFTİRALAR… YALANLAR…

YAZIKLAR OLSUN! ÇERÇİOĞLU’NA BÜYÜK KUMPAS! SAHTE SİTELER… İFTİRALAR… YALANLAR…

Aydın’da yayın yapan bir yerel gazetede ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik Ak Partili isimler tarafından organize edilmeye çalışılan büyük bir algı operasyonu olduğu iddia edildi.

Ak Parti Aydın milletvekili Mustafa Savaş tarafından organize edildiği iddia edilen algı operasyonunun Söke ayağında Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in olduğu iddia edildi.

İddialara göre; Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in bazı Ak Partili üyeleri arayıp, oluşturulacak algı operasyonu için bütçe hazırlamak istediklerini ve yardıma ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında tüm Aydın genelinde ortaklaşa yapmayı planladıkları algı operasyonuna ekonomik destek istediği iddia edildi.

Aydınlı vatandaşlar, ”Yapılan algı operasyonu değil, bir kumpastır. Ak Parti kadrolarından sızan haberler sadece gazete basmak, gazetecileri para karşılığı kendine bağlamak değil. Bazı sosyal medya hesaplarından ve fake hesaplardan Özlem Çerçioğlu’na karşı çok büyük bir kumpas operasyonu yapılacağı duyuluyor. Bunlar ahlaksızca ve yanlış hareketlerdir. Aydın’ın siyaset kültürüne yakışmayan hareketler. Bir kadın belediye başkanına yönelik fake hesaplardan yalan ve iftira içerikli paylaşımlar yapmak terbiyesizliktir" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.