YENİKENT MASAL KAHRAMANLARI PARKI DOLDU TAŞTI

YENİKENT MASAL KAHRAMANLARI PARKI DOLDU TAŞTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Aydın'ın dört bir yanında düzenlenen yaz konserlerinin Söke programı gerçekleştirildi.

Birbirinden hareketli şarkıların seslendirildiği konser alanını tıklım tıklım dolduran Sökeliler,hem söylediler, hem dinlediler, hem de oynadılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Keyifli bir akşam vatandaşlar keyifli anlar yaşadılar.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz ile birlikte başladığı açık hava konserleri ilçelerde ve mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor. Konser dizisinin Söke programı Yenikent Masal Kahramanları Parkı’nda yapıldı. Konsere, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kocaman, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Yenikent Muhtarı Mehmet Dikici, Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi Meclis Üyesi Faik Polat,CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren, CHP Söke Başkan Yardımcısı Aylin İşgören, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can ve çocuğu, genci, yaşlısı ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Konser Öncesinde Afyonkarahisar Bölge Grup Yarışması, Minikler Geleneksel düzenlemeli dal kategorisinde katılan 4 ekipten birinci olup Söke'yi başarıyla temsil eden Söke Mavi Sanat Gençlik ve Spor Kulübü minik öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu. Başarılı performanslarıyla Söke'nin gururu olan ekip konser alanına gelen yüzlerce vatandaş tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
Halk oyunları gösterisi sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenlerinden oluşan orkestra sahne aldı. Solist Efe Dumancı’nın söylediği birbirinden hareketli şarkılara eşlik eden Sökeliler, konser boyunca doyasıya eğlendi.
Solist Efe, kendilerini Söke halkı ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve konserin yapılmasında büyük katkı sağlayan Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye teşekkür ederek, Akkentli’yi sahneye davet etti.

AKKENTLİ,YENİKENTLİLERE MÜJDEYİ VERDİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sevgi ve selamlarını ileterek başladı. Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun tüm sevgi ve selamlarını Yenikent Mahallemize, Söke’ye getirdik. Öncelikle gözümüz arkada değil böyle çocuklar yetiştiren hocalarımıza, öğretmenlerimize, ailelerimize çok büyük bir alkışlar gönderiyoruz, onlara teşekkür ediyoruz. Her zaman büyükşehir belediyesi olarak bu tür etkinliklerin ve aktivitelerin arkasındayız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyetçi, Atatürkçü gençliğin her zaman arkasında. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Bugün ayrıca Yenikent Mahallesine başkanımızın başka bir sürprizi var. Biliyorsunuz Savuca, Yenidoğan ve Yenikent, Mahallesi’nin bugün 200 milyonluk alt yapı kanalizasyon ihalesi tamamlandı. Vatandaşlarımıza, halkımıza, Söke’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKKENTLİ, YENİKENTLİLERİN COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Konuşmanın ardından devam edilen konserde Solist Efe Dumancı, söylediği şarkılarla adeta coşturdu. Söylenen şarkılara eşlik eden Sökeliler keyifli saatler yaşadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, vatandaşlarla oynayarak, onların coşkusuna ortak oldu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser alanı dolduran Sökelilerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı ile sona erdi. Konser sonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Akkentli, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla konsere gelen vatandaşları coşturan, Söke'ye sımsıcak bir yaz akşamı yaşatan Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenlerinden oluşan gruba çiçek takdim ederek teşekkür etti.

SÖKELİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı hocaları tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlenen Sökeli vatandaşlar konser bitiminde konservatuar üyelerini alkış yağmuruna tutarak, kendilerine böyle unutulmaz bir gece yaşatarak, kültürel bir etkinlikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

YENİKENT MUHTARI MEHMET DİKİCİ: TOPUKLU EFEMİZE BU GÜZEL KONSER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Konser bitiminde konuşan Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici, “Yenikentliler olarak çok mutluyuz. Özlem başkanımıza teşekkür ederim. Çok güzel bir gece yaşattılar.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.