YENİSÖKE GAZETESİ'NDEN YALAN HABER!.. BÜYÜKŞEHİR’E AİT DEĞİL, SORUMLULUK KARAYOLLARINDA

YENİSÖKE GAZETESİ'NDEN YALAN HABER!.. BÜYÜKŞEHİR’E AİT DEĞİL, SORUMLULUK KARAYOLLARINDA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan hemzemin geçit ve battı-çıktılara KGM tarafından izin verilmemesine rağmen YeniSöke Gazetesi yazarı İsmail Eravcı yalan haber yapmaya devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan ve kent trafiğini rahatlatacak hemzemin geçit ve battı-çıktılara Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından izin verilmemesine rağmen YeniSöke Gazetesi yazarı İsmail Eravcı ısrarla yalan haber yapmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi gerekli düzenleme için Karayolları Genel Müdürlüğü'ne (KGM) 2015 yılının Ağustos ayında başvuru yaptıklarını fakat 4 ay sonra gelen cevapta kendilerine onay verilmediğini hem mecliste hem de kamuoyuna açıklamıştı.

Karayolları Genel Müdürlüğü vermiş olduğu cevapta hemzemin geçit ve battı-çıktıların kendileri tarafından yapılacağını belirmiş ancak KGM, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yapmasına izin vermediği projeler için aradan geçen 8 yılda tek bir çivi çakmadı.

YeniSöke Gazetesi yazarı İsmail Eravcı İzmir-Söke-Bodrum Karayolunun sürücüler için adeta çile yoluna dönüşmesinin sebebini Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlaması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.
YeniSöke Gazetesi yazarı İsmail Eravcı üç ayda bir Novada kavşağı ile ilgili haber yapıyor ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi Yetkililerinin açıklamalarını ve basın-yayın kuruluşlarının bu konuda defalarca yaptıkları haberleri görmezden geliyor.
"Bu yol ve kavşak Karayollarının sorumluluğunda ve Karayolları buraya battı çıktı yapılması için Aydın Büyükşehir Belediyesine izin vermiyor" şeklinde yapılan haberlere rağmen gerçek dışı haber art niyetli yaklaşım olarak değerlendiriliyor.
Tepki çeken yaklaşım "daha önce de resmi belgeler kullanılarak yapılan habere rağmen gazeteci İsmail Eravcı'nın ısrarla ve artniyetli haber yapması gazetecilik meslek etiğine yakışmıyor" yorumlarına neden oluyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'ne yazılan resmi yazıya istinaden, Karayolları Genel Müdürlü tarafından gönderilen cevabi resmi yazıyı bir kez daha yayınlıyoruz.

belge-1.jpg

belge-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.