Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi

Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi

Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi

Gerçek Gazetesi
Her yıl milyonlarca insanın büyük ikramiye hayalini süsleyen yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, Aydın'da biletlerin çoğu tükendi. Son yılların en yoğun günlerini yaşadıklarını ve Milli Piyango Bayii Mustafa Araplı 82 yaşındayım. Gençlik yıllarımdan beri bu işi yapıyorum. Son yılların en kazançlı günlerini yaşıyorum. İnşallah bilet alanların da yüzü güler dedi.
Vatandaşların biletlere yoğun ilgi gösterdiği Aydın'da, her köşe seyyar bayilerle doldu. Vatandaşları tanımadıkları kişilerden bilet almamasını öneren bayiler, sahte bilet konusunda da dikkatli davranılmasını istediler.
25 milyon YTL olan büyük ikramiyeden yararlanabilmek için bir çok vatandaş bilet alarak şansını denerken Aydınlı Bayilerden Mustafa Araplı satışa sundukları Milli Piyango biletlerinin çoğunun tükendiğini söyledi. Araplı, "Vatandaşların büyük ilgisi sonucu biletlerin çoğunu sattık. Tam biletleri 24, yarım biletleri 12, çeyrek biletleri ise 6 YTL'den satıyoruz. Halkımızın sahte biletlere karşı dikkatli olmalarını istiyoruz. Bizim sattığımız biletlerin arka tarafında bayiimizin kaşesi bulunmaktadır. Vatandaşlarımıza arka tarafında kaşe bulunmayan biletleri kesinlikle almamalarını tavsiye ediyoruz" dedi.
Yaklaşık 50 yıldır bu işle uğraştığını ve son yılların en yoğun ve kazançlı günlerini yaşadıklarını belirten 82 yaşındaki Mustafa Araplı bilet alanlara şans diledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.