Yine çuvalladılar! Yol Karayolları Müdürlüğü’nün sorumluluğunda çıktı

Yine çuvalladılar! Yol Karayolları Müdürlüğü’nün sorumluluğunda çıktı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik algı yaratmak için yaptığı gerçek dışı yayınlarla bilinen Manşet Aydın gazetesi bir kez daha çuvalladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik algı yaratmak için yaptığı gerçek dışı yayınlarla bilinen Manşet Aydın gazetesi bir kez daha çuvalladı. Aydın’da her yağmurda suyla dolan ve sorumluluğu Karayolları Müdürlüğü’nde olan İncirliova-Koçarlı yolunda yetkinin ASKİ’de olduğuna yönelik algı çalışması kısa sürdü. Vatandaşlar söz konusu yol ile ilgili Karayolları Müdürlüğü’ne defalarca şikayette bulunduklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçek dışı yayınlarına devam eden Manşet Aydın gazetesi bir kez daha çuvalladı. Aydın’da etkili olan sağanak yağışta kent merkezlerinden olumsuzluk bulamayan Manşet Aydın, Karayolları Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki bir yolu Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisindeymiş gibi yayınladı.

Karayolları Müdürlüğü’nün yol ağında bulunan ve ne Büyükşehir Belediyesi’nin ne de ASKİ’nin sorumluluğu bulunmayan yol ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne sorumluluk yüklemeye çalışan Manşet Aydın’a tepki vatandaşlardan geldi. İncirliova-Koçarlı yolunun her yağmurda göle döndüğünü ve bununla ilgili daha önce de haberlerin yapıldığını belirten vatandaşlar, “Yol Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda. Defalarca talepte bulunduk sesimizi duyan yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.