YUNANİSTAN’DA ÖLÜ BULUNDU

YUNANİSTAN’DA ÖLÜ BULUNDU

Aydın'ın Didim ilçesinde 6 buçuk ay önce serinlemek için denize giren ve kendisinden haber alınamayan 59 yaşındaki Mesut Çobanoğlu'nun Yunanistan karasularında cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında Cennet Koy Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 59 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Mesut Çobanoğlu denize girmek için bölgeye geldi. Denize girmeden önce eşi ile telefonda görüşen Çobanoğlu, akşam saatlerinde eve dönmedi. Çobanoğlu'ndan haber alamayan ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmalarda Çobanoğlu'nun otomobiline ve kıyafetlerine ulaştı. Eş zamanlı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından da denizde yapılan aramalar da sonuçsuz kaldı. Çobanoğlu'nun bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

YUNANİSTAN'DAN ACI HABER GELDİ
Çobanoğlu'nu arama çalışmaları sürerken, Yunanistan karasularında bir erkeğe ait cesedin bulunması üzerine çalışma başlatıldı. Yunanistan’da yapılan DNA testinin sonucunda cesedin daha önce “kayıp” başvurusunda bulunulan Mesut Çobanoğlu'na ait olduğu belirlendi. Yunanistan'dan gelen acı haber Çobanoğlu'nun ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.İki ülke arasında yapılan yazışma sonucunda Çobanoğlu’nun cenazesi, yakınlarına teslim edildi.
Cenaze, perşembe günü(bugün) Söke ilçesi Bağarası Mahallesi Çarşı Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

EŞİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Hayatını kaybeden Mesut Çobanoğlu'nun eşi Sabriye Çobanoğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile yürekleri dağladı. Eşinin hayallerinin yarım kaldığını dile getiren Sabriye Çobanoğlu eşi ve kendisinin bulunduğu fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü; "Yazıma nasıl başlayacağım bilmiyorum. Seni yazılara nasıl sığdıracağım onu da bilmiyorum. Seninle geçen acısıyla tatlısıyla dolu dolu geçen 34 yıl önce ben sana çocuk geldim. Bana güçlü olmayı, başarmayı, iyi bir eş, iyi bir anne olmayı hayatı biz birlikte öğrendik. Sen benim bu hayatta gördüğüm en iyi bir evlat sonrada en iyi bir baba oldun. Sana bu hayatta bize verdiklerin ve oğrettiklerin için yaşamım boyunca hep dualarımda ve yanımda olacaksın canım. Bizi en mutlu en güzel günlerimizde aniden bıraktın. Ege'mle olan hayallerin vardı. Emin ol hayallerini senin yerine elimden geldiğince yapacağım ama ben eminim ki sen bizim yanımızda olacaksın. Senden ayrılalı altı buçuk ay oldu ve kavuşmamıza çok az bir saatler kaldı. Gelmeni çok bekledim sensiz geçen günler ve geceler oldu ama öğrettiğin gibi hiç pes etmedim. Her gün daha çok çabaladım, daha çok dua ettim ve rabbim duydu sesimizi. Bugünlerimizde bizi hiç yalnız bırakmayan o kadar çok ailemiz eşimiz dostumuz oldu ki hepsine ayrı ayrı minnettarım. Sen benim hayatımın anlamı, güzel eş, güzel baba, güzel evlat... Cennet mekanın olsun dualarımla her zaman senin yanında olacağım. Seni çok ama çok seviyoruz".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.