"Yüzde 70 ile Özlem Çerçioğlu'nu yeniden kazandıracağız"

"Yüzde 70 ile Özlem Çerçioğlu'nu yeniden kazandıracağız"

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yazılı bir basın açıklaması yaptı. Saatçı açıklamasında," Ekonomik buhranın yıkıcı etkileri milletimizin yaşamını gerek ekonomik gerek ise sosyal olarak derinden etkilemeye başladı." dedi.

Saatçı'nın yazılı açıklaması şöyle:

Kıymetli basın mensupları,

Ekonomik buhranın yıkıcı etkileri milletimizin yaşamını gerek ekonomik gerek ise sosyal olarak derinden etkilemeye başladı. Ülkemizin gerçek ve tek gündemi bu olması yerel ve ulusal basında yayımlanan gündem dışı yaratılan algı haberlerine gün geçmesin ki yenisi eklenmesin.

Bugün yerel bir gazetemizde bir gazete sahibinin yazdığı yazı ile yine şahsımı ilgilendiren bir konu hakkında bundan birkaç gün yandaş gazetelere belirli tanıdık çevrelerce servis edilen konuyla alakalı söz edilmiş.

Basın emekçilerine her daim saygı duyan, yaptığı eleştiri içerikli haberleri baş üstünde kabul eden biri olarak belirtmek isterim ki; yalan haberi tekzip etmekten asla kaçınmam.

Yaklaşık 7 yıl önce (2016) ve sadece kısa bir süre görev aldığım konu ile alakalı şimdi gündem olması ve bunun hala devam ediyor gibi gösterilme çabası beyhudedir. Bu zaman aralığı dışında belediyemiz de hiçbir görevim olmadığını kamuoyuna belirtmek isterim.

Asıl konu tüm bunların dışında patlamış kanalizasyon değil, ülkenin başına seçilen şahsın ve yandaş kurmaylarının ülkeyi getirdiği haldir. Bu zihniyetin yine aynı zamanda milletin gözünün içine baka baka yalan söylemesi, milletimizin aklı ile dalga geçmesi ve küçük görmesidir.

AKP kadrolarından olmak koşulu ile mezuniyeti önemli olmaksızın devletin her kademesine; garip gurabanın, öksüz ve yetimlerin, bu ülkenin evlatlarının emeklerini, hakkını yiyerek giren sarayın arka bahçesin de alkış tutan kişilerin liyakatten uzak, yandaşlıkta sınır tanımaması hususunun gerek Aydın için gerek ise ülkemiz için bence öncelik oluşturması elzemdir.

Tüm bu algı içeren haberleri bir kenara bırakarak biz yolumuza bakıyoruz. Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İçimizden veya karşı zihniyetlerden kim olursa olsun CHP’yi karıştırma, bulandırma ve şahsi çıkarlar uğruna davranış gösteren kişiler bu gafletten bir an önce uyansın.

31 Mart seçimlerinde bugün koltuk kapma kavgası için etik dışı davranışlarda bulunanlar yine seçim akşamı büyük bir hezimet ile evlerine gideceklerdir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu hedef olarak koyduğumuz yüzde 70 ile seçimleri kazandıracak ve hiç kimsenin tahmin edemeyeceği ilçelerde yerel seçimleri kazanacağız.
Saygılarımla.
Hikmet SAATÇI / CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.