ZABITA MÜDÜRÜNÜ VURANLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ZABITA MÜDÜRÜNÜ VURANLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu’nun silahla vurulması olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu, 1 Ağustos günü evinin önünde oğluyla birlikte çöp atmak istediği sırada üzerine doğru koşarak gelen kar maskeli bir şüpheli tarafından 5 el kurşun sıkılması sonucu yaralandı. Yaralanan Zabıta Müdürü Hacıfettahoğlu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek ameliyat edildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayı gerçekleştiren yüzü maskeli, siyah şapkalı, siyah montlu erkek kaçış bölgelerini inceleyerek çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında tetikçi ile ona yardım edenler, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı bir ekip, Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir ekip ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı bir ekibin ortak çalışması neticesinde İstanbul Silivri’de bir villada yakalanarak Didim’e getirildi. Olayda gözaltına alınan şüphelilerin olayın ardından Didim’de bulunduğu yerlerin güvenlik kamera görüntüleri ve HTS kayıtlarından yola çıkan emniyet güçleri, olayın azmettiricisi olduğu şüphesiyle iki kişiyi Didim’de gözaltına aldı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan tetikçi M.A.S, olayda tetikçiye yardım eden E.A, C.T, ve H.A. ile azmettirici şüphesiyle gözaltına alınan A.O. ve akrabası M.O. Didim Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.