ZEYLAN:"YAPMADIĞINIZ BİR BU KALMIŞTI"

ZEYLAN:"YAPMADIĞINIZ BİR BU KALMIŞTI"

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan MHP Söke İlçe Teşkilatından atılan mesajla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Teşkilatı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullara yapılacak temizlik personeli alımlarıyla ilgili başvuruların MHP Söke İlçe Teşkilatı’na yapılacağına yönelik atılan mesaj Aydın’da tepkilere neden oldu.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan da sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi.

Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir skandal Aydın’ın Söke ilçesinde yaşandı. Okullarda çalıştırılacak temizlik görevlileri için MHP Söke İlçe Başkanlığı’ndan SMS yolu ile bilgilendirme yapıldı, müracaatların parti teşkilatına yapılması istendi.

MHP Söke’den atılan mesaja tepki gösteren CHP il Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan sosyal medyadan şunları söyledi.

Bugün MHP Söke İlçe Teşkilatı tarafından üyelerine atılan okullara alınacak temizlik personeli alımı ile ilgili başvuru adresi olarak MHP ilçe Başkanlığı olarak gösterilmesi kabul edilemez bir durumdur. Konu ile ilgili cevaplarını almak istediğim birkaç soruyu hem MHP ilçe Başkanı Sayın Ömer Akalın’a hem de ilgili kurum müdürlerine sormak isterim.
1- Bildiğim kadarı ile kamuya alınacak işçiler İŞKUR aracılığı ile alınır. Ne zamandır MHP İŞKUR’un görevini üstlenmiştir?
2- MHP’li olmaz isek kamu da iş bulamayacak mıyız? Binlerce işsiz varken bu partizanlık nedir? ADALET bu işin neresindedir?
3- İlçe Milli Eğitim Müdürümüz işçi alımı yapılacağını İŞKUR dan önce MHP’ ye siz mi bildirdiniz?
4- Daha önce AKP İlçe binasında sizinde katıldığınız daire müdürleri (Milli Eğitim ve İŞKUR Müdürleri) toplantısında kamuya personel alınacağı bilgisi önce Cumhur İttifakına yönlendirilmesi konusunda size bir telkinde bulunuldu da o yüzden mi bunu yaptınız?
5- Yok bulunulmadı ise siz bunu neye dayanarak yaptınız?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.