ADÜ Söke Sağlık MYO öğrencilerine kariyer eğitimi

ADÜ Söke Sağlık MYO öğrencilerine kariyer eğitimi

Üniversite öğrencilerinin hayata hazırlanmaları, meslekleri yakından tanımaları ve mesleklerinde başarılı kişilerin anlatımlarından kişisel gelişim kazanmaları adına gerçekleşen “Kariyer Günleri”, bu kez ADÜ Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğren

ADÜ Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen kariyer günleri Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan oturumlar akşam saatlerine kadar sürdü. Gün boyu süren eğitim seminerlerinde Finansal Okuryazarlık, Duyguların Dili, Sağlık Teknikerliğinin Dünü Bugünü, Hukuk Okuryazarlığı, Çalışma Hayatına Ramak Kala konu başlıkları ele alındı. TEB Bankası Müdürü Hüseyin Elmas, Yıldız Müşteri İlişkileri temsilcisi Cansu Yakan, Uzman Psikolog Semra Yıldız, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden Dr. Aysun Caner, Av. Ömer Faruk Alp, ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yönetici Asistanı Hüseyin Emre Yaşar konuşmacı olarak yer alan isimler oldu.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da kısa bir süre ziyaret ettiği kariyer günlerinde ADÜ yöneticileri ve öğrencileri ile sohbet etti. Katılımcılara hitap eden Başkan Toyran; “Söke olarak üniversite gençliğini sorunlarını çözüme kavuşturmak, onların rahat bir eğitim hayatını sürdürmeleri en büyük dileğimiz. Yerel yönetim olarak bu konuda üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya da her zaman hazırız. Kapımız üniversitemizin her kademesine her zaman açık. Bizlere her zaman ulaşabilirsiniz” dedi. Başkan Toyran ADÜ Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine hayatlarında başarılar diledi.
ADÜ Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Emine Şen tarafından, Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür belgesi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.