"Ayinesi iştir Özlem Çerçioğlu'nun lafa bakılmaz"

Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Ege Et’in başka bir şubesini açmayacağını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Ege Et Satış Noktası açarak kendisine yalan söylediğini ifade etmiş… 

Ege Et Satış Noktası açılışına, Çerçioğlu’nun kendisini görerek utanması için katıldığını dile getirmiş… 

İsmail Kadı diyor ki: “Kasap esnafı her zamanki gibi sıkıntılar içerisinde. Çerçioğlu benim kasabıma zulüm edip, onlara eziyet verirken, sıkıntı yaşatırken, utanmadan bana bu davetiyeyi gönderdiyse ben de beni görüp utanması için o açılışa katıldım. Orada onun etinin kalitesini, çalışanların ustalığını ve hijyenini gözümle göreyim diye katıldım ve gördüm ki kasabından et reyonuna kadar her şey hata”

İsmail Kadı'nın feryat-figan, hakarete varan açıklama destansı bir şekilde uzayıp gidiyor. Açıklamasını okuyan insanın şaşırmamasının imkanı yok...

Başkan Özlem Çerçioğlu'nun halk için ucuz et satış noktası açmasına kızmış ve yalancılıkla suçluyor. Başkan Özlem Çerçioğlu halka ucuz et yedirmek istediği için utanması gerektiğini söylüyor.

Ne günlere kaldık yarabbim!

Başkan Özlem Çerçioğlu halka ucuz ekmek yedirmek için Halk Ekmek Satış Noktaları açınca ses vermeyen sayın İsmail Kadı şimdi yakışıksız bir üslupla saldırıyor. Her esnaf gurubunda olduğu gibi elbette ki kasap esnafı da sıkıntılar içerisindedir. Fırıncı esnafı belki daha da sıkıntı içerisinde ama saldırgan bir üslupla olaya yaklaşmadılar. 

Neden biliyor musunuz sayın Kadı!

Çünkü, halk daha da sıkıntı içerisinde. Sizden daha zor durumda. İnsanlar evlerine et alamıyorlar. Bırakınız eti, ekmek alamayacak durumda olan insanlar var. Halk Ekmek Satış Noklarının önündeki kuyrukları görmüyor musunuz? Halk ucuz ve kaliteli ekmeğe hücum ediyor. Ege Et Satış Noktaları da Halk Ekmek Satış Noktaları gibi rağbet görecektir. Çünkü insanların evine et girmiyor sayın Kadı! Aylarca boğazlarından bir lokma et girmeyen çocuklar var sayın kadı!

Başkan Özlem Çerçioğlu; komşusu aç yatarken, tok uyuyamayan bir zihniyetle hareket etmiş ve taktir görmüştür.

Siz kalkmış sığ düşünceyle sadece oda üyelerinizin haklarını savunmaya çalışıyorsunuz. Oda üyelerinizin bile bu konuda sizin yanınızda duracağına ihtimal vermiyorum. Başkan Özlem Çerçioğlu sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyor. Yıllarca bir çok belediye başkanı Halk Ekmek rüyası gördü ama yaşama geçirmeye cesaret edemedi. Oy kaybederim kaygısıyla halka sırtlarını çevirdiler. Bu her iki icraat muhalefetten bile alkış almıştır. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun ak dediğine kara, kara dediğine ak diyen AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'ün suskunlukları da bundandır. Bu hizmet karşısında sizin de aklı selim bir yaklaşım sergelemeniz gerekirken, halkın gözünde kendinizi zor durumda bıraktınız.

"Çerçioğlu benim kasabıma zulüm edip, onlara eziyet verirken, sıkıntı yaşatırken, utanmadan bana bu davetiyeyi gönderdiyse ben de beni görüp utanması için o açılışa katıldım." şeklindeki sözleriniz de hiç hoş olmamış. Saygı gösterilmiş ve davet edilmişsiniz, davete icabet te etmişsiniz ama art niyetle.

Bu durumda açıklamalarınızda nasıl bir samimiyet arayabiliriz?

"Orada onun etinin kalitesini, çalışanların ustalığını ve hijyenini gözümle göreyim diye katıldım ve gördüm ki kasabından et reyonuna kadar her şey hata” şeklindeki açıklamalarınıza Aydın halkı sadece güler. 

Halk Ekmek'in kalitesi ortada…

Ege Et'in de ondan geri kalacağını kimse beklemesin. Çünkü Başkan Özlem Çerçioğlu'nun kalitesi ortada. Halka hizmet yolunda mükemmelliyetçi bir yapıya sahip. Özellikle sağlık konusunda tahmin edemeyeceğiniz kadar hassas ve titiz. Ege Et'in Aydın halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor yazımı da bir ata sözüyle bitirmek istiyorum.

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

Önceki ve Sonraki Yazılar