BESYO öğrencilerinden ‘Branşını Seç Yolunu Çiz’ projesi

BESYO öğrencilerinden ‘Branşını Seç Yolunu Çiz’ projesi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencileri, “Branşını Seç, Yolunu Çiz” projesini İncirliova’da hayata geçirdi.

ADÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği 2. sınıf öğrencileri “Sporda İletişim ve Sosyal Medya” dersi kapsamında hazırladıkları “Branşını Seç, Yolunu Çiz” projesini İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu’nda gerçekleştirdi. Etkinlikte saha çizimi, okul duvarına sportif temalı resimler, madalya ödüllü spor yarışmalar ve çeşitli branşların öğrencilere tanıtılması gibi faaliyetler yapıldı.

 

Proje sözcüsü Sedef Parlak, “Biz geleceğin spor yöneticileri ve öğretmenleri olarak minik öğrencilerimizle buluştuk, hem onları mutlu ettik hem sporu sevmeleri için onlarla çeşitli etkinlikler düzenledik. Buluşmamıza katkı sağladıklarından dolayı BESYO Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Ulukan’a, İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu yönetimine, desteklerinden dolayı da Özel Küçük Melekler Kreşi’ne, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’ne ve Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.