Esnaf Odaları Birliği'nden Başkan Saraç'a tebrik ziyareti

Esnaf Odaları Birliği'nden Başkan Saraç'a tebrik ziyareti

Esnaf Odaları Birliği'nden Başkan Saraç'a tebrik ziyareti

Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri Muatafa Çağlayan, geçtiğimiz ay yapılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Genel Kurulu’nda yönetim kurulan seçilen Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Snatakarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’ı tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette esnaf ve sanatkarın yaşadığı genel ve yerel konular ele alınırken Başkan Çetindoğan, Başkan Necip Saraç’ın Ankara’da Aydın’ı temsil edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ramazan ayı olması nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, yaşanan ekonomik kriz ve durgunluğun esnaf ve sanatkar açısında sıkıntı olduğunu ancak en büyük sıkıntısının ise terör olduğunu belirtti. Türkiye’nin içinde bulunduğumuz bu günlerde ekmek, su kadar birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Çetindoğan, başta esnaf ve halk olmak üzere herkesin birbirine daha iyi kenetlenmesi gerektiğini ifade etti.
“BU MİLLET YOKLUKLA ÇOK İMTİHAN VERDİ BAĞIMSIZLIK VE ÖZGÜRLÜKLE SINANMAZ”
İnsanları en çok üzen ve rahatsız eden durumun terör olayları ve terör destekçileri olduğunu belirten Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı necip Saraç, “Bu millet, bu esnaf ve sanatkar Cumhuriyet döneminden bu yana çok badireler gördü ve hepsinin üstesinden birlik ve beraberliği dini ve milli değerlerine olan bağlığı sayesinde geldi. Esnaf ve sanatkarımız gerekirse kıt kanaat yaşamaya hazır. Bu millet yoklukla çok imtihan verdi. Ancak bağımsızlık ve özgürlükle kimse sınayamaz. Herkesin öncelikli isteği huzur, ardından her şey kendiliğinden gelecektir. Bu nedenle ülkemizin huzurunu kaçırmak isteyenlere fırsat vermemek için birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Birlik olmalıyız” dedi.
İyi dilek ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette her iki başkan da esnafın en büyük üzüntüsünün yaşanan terör olayları olduğunu belirtti. Başkan Saraç ziyaretinden dolayı Çetindoğan’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.