HÜSEYİN KAYA’YA HAPİS CEZASI

HÜSEYİN KAYA’YA HAPİS CEZASI

Hüseyin Kaya Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye karşı kasten yaralama suçundan dolayı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Söke’de yaşlı ve engelli bir kadının mallarına el koyduğu iddia edilen, Söke Bağarası yolu üzerinde bulunan seralarının kaçak olduğu iddia edilen en son yaşadığı bir alış veriş tartışması dolayısıyla iş yeri kurşunlanan Hüseyin Kaya Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye karşı kasten yaralama suçundan dolayı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Metin Yavuz’un yakın çalışma arkadaşı olan Hüseyin Kaya hakkında daha önce ceza hükmü ile sonuçlanan ve HAGB kararı nedeni ile ertelenen bazı dosyaların tekrar görüleceği ifade edildi.

Söke’de adı sık sık skandallara karışan Hüseyin Kaya ile ilgili soruşturma aşamasında olan başka dosyalarla ilgili olarak da iddianame hazırlığının devam ettiği ve yargılamaların başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Hüseyin Kaya hakkında Aydın Büyükşehir Belediyesi Ukome Personelleri kendilerine işlerini yaptıkları sırada saldırdığını ifade ederek iftira ve hakaretten yeni suç duyurularında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.