İSMAİL ÖZER İLE FADİME Ö.'NÜN SKANDAL SES KAYDI YOUTUBE DÜŞTÜ

İSMAİL ÖZER İLE FADİME Ö.'NÜN SKANDAL SES KAYDI YOUTUBE DÜŞTÜ

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer'in skandal telefon ses kaydı YouTube düştü. İsmail Özer'in küfür, tehdit ve hakaret içeren sözler sarfettiği ses kaydı,Söke Tariş Pamuk Kooperatifi'nin içinde bulunduğu içler acısı durumu gözler önüne serdi

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer'in skandal telefon ses kaydı YouTube düştü. İsmail Özer'in küfür, tehdit ve hakaret içeren sözler sarfettiği ses kaydı, Söke Tariş Pamuk Kooperatifi'nin içinde bulunduğu içler acısı durumu gözler önüne serdi.

Haber: Durmuş Tuna
YouTube düşen ses kaydında; sahte Facebook hesabı açtırtmak suretiyle siyasetçi, iş insanı, çiftçi, gazeteci çok sayıda kişiye iftira atması için anlaştığı Fadime Ö.'ye galiz küfürler sarfettiği görülen İsmail Özer'in tehdit ve hakaret ettiği duyuluyor.

KUMPAS KURMUŞLARDI
Bilindiği üzere; geçtiğimiz günlerde Söke Emniyet müdürlüğüne giden Fadime Ö.; "İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer tarafından tehdit ve şantaj görüyorum. Sahte Facebook hesabı açtık ve çok sayıda kişiyi itibarsızlaştırmaya yönelik yayınlar yaptım. Bu yayınları yapmak istemediğimi belirttim ancak şimdi de tehdit ediliyorum. İsmail Özer'in bahçesine götürüldüm ve orada avukat oğlu Ali Özer'in de olduğu ortamda yayınlara devam etmem konusunda tehdit edildim. Paylaşımlara devam etmem halinde suç duyurusunda bulunacaklarını ve 3 yıl hapis cezası alacağımı söylediler" şeklinde ifade vermişti.

SÖKE TARİŞ PAMUK KOOPERATİFİ BAŞKANI FADİME Ö.'YE KÜFÜR EDİYOR
İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'in de yer aldığı kumpas çarkını deşifre eden itirafçı Fadime Ö.'nün, Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer tarafından küfür, hakaret ve tehditlere maruz kaldığı ses kaydı, kumpas çarkının rezilliğini herkesin görmesini sağladı.
İtirafçı Fadime Ö.'ye sahte Facebook hesabı açtıran ve onlarca kişi hakkında alçakça paylaşımlar yaptıran İsmail Özer ile para karşılığında kumpas çarkına dahil olan Fadime Ö.'nün telefon konuşması mide bulandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.