Lise öğrencileri fosilleri tanıma imkanı buldu

Lise öğrencileri fosilleri tanıma imkanı buldu

Bilim ve Paleontoloji Derneği tarafından Didim Anadolu Lisesinde, paleontoloji semineri düzenlendi. Seminer öncesinde okul salonunda milyonlarca yıllık fosiller öğrencilerin görüsüne sunuldu.

Bilim ve Paleontoloji Derneği tarafından Didim Anadolu Lisesinde, paleontoloji semineri düzenlendi. Didim Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme semineri öncesinden okul salonunda Bilim ve Paleontoloji Derneği tarafından getirilen fosiller can fanusların içerisinde öğrencilerin ve öğretmenlerin görüsüne çıktı.
İncelemelerin ardından düzenlenen seminerde konuşan Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve Bilim ve Paleontoloji Derneği görevlisi Işık Ayrışın tarafından slayt eşliğindeki sunumda canlılar dünyasından özellikle milyonlarca yıl önce yaşamış canlılardan bilgiler aktarıldı. Dünyanın yaşı, canlılık tarihi ve insanlık tarihi ile ilgili sunumların gerçekleştirildiği seminerde öğrenciler günümüzde yaşayan canlıların bundan yüz milyonlarca yıl önceki hallerine tanıklık etme fırsatı buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.