Otomobil tutkunları yemekte buluştu

Otomobil tutkunları yemekte buluştu

Otomobil tutkunları yemekte buluştu


█ Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Söke Otomobil ve Motor Sporları Deneği'nin kurucu yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Cemal Ulkan'ın öncülüğünde yemekli tanıtım toplantısı düzenlediler.
5 yıldır gönül birliği içinde sayıları 100'ü bulan otomobil tutkunları, üye kayıt ve kongre çalışması için bir araya geldiler.
Dernek Başkanı Cemal Ulkan yemekte yaptığı konuşmada, kendisi başkanlığında İsmail Sayak, Tolgahan Uluçınar, Burak Şireli, Uğur Göksel Okumuş, Hüseyin Asar ve Fırat Uzungönül'den oluşan kurucu yönetim kurulunun üye kayıtlarını tamamlayıp, kongre yapacaklarını söyledi. Otomobil tutkunlarını trafik güzergahlarından uzak güvenli alanlarda otomobil tutkularını yaşamalarını hedeflediklerini belirterek, "Ata sporumuz atın yerini alan otomobillerimizle spor amaçlı olarak gösteriler yapmak istiyoruz. Söke'de yüzleri bulan üyelerimizle önümüzdeki günlerde pist alanı için destek arayışına gireceğiz. Söke dışından binleri bulan taleple, Söke'ye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağımız eğlenceli bir spor dalını yerleştiriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzakta takım ruhuyla, eğlenceli ve sportmence otomobil kullanmalarını sağlayacağız. Hız yapmak ve otomobilinin performansını denemek isteyenlerin araç trafiğinden uzak güvenli alanlarda bu çalışmasını yapmasını sağlayacağız. Özellikle gençlerimiz bu meraklarını karayolunda gidermek isterken istenmeyen kazalarla hayatlarını kaybediyorlar. Bizler otomobil tutkunları için tamamen güvenli alanlar oluşturarak, hem kendilerini hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye sokmayacak şekilde bu sporu yapmalarını sağlayacağız" dedi.
Derneğe üye olmak isteyenlerin kendilerine, 0 546 205 86 00 ve 0 544 313 38 59 nolu telefonlardan ulaşabileceklerini kaydeden Cemal Ulkan, önümüzdeki günlerde yapacakları ziyaretlerle çalışmaları hakkında bilgi vererek, destek arayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.