ADÜ, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırladı

ADÜ, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırladı

Yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı düzenlenen kampüs tanıtım etkinliklerinin son konukları; Sakarya Karasu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Lise öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi ziyaret eden öğrencilere, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi tanıtılırken, öğrenciler fakülte ve üniversite hayatını yakından inceleme imkânı buldu.

Fakültelerin sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtıldı

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilgili akademik birimlere yönlendirilen öğrencilere bölüm temsilcileri tarafından; fakülte bölümleri, teknik ve fiziksel imkânları hakkında bilgiler verildi. Kampüste yaşam, öğrencilere sağlanan imkânlar, sosyal faaliyetler ile kurumların sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtıldı.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, Üniversitemizin fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.