ADܒden Medya ve Sosyal Medya Semineri

ADܒden Medya ve Sosyal Medya Semineri

ADܒden Medya ve Sosyal Medya Semineri


█ Gerçek Gazetesi
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Bozkurt, Adnan Menderes Üniversitesi"nde “Medya ve Sosyal Medya” konulu seminere katıldı.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı"nın Çarşamba Etkinlikleri çevresinde organize ettiği "Medya ve Sosyal Medya" konulu söyleşi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Bozkurt ve İnternet Ekonomisi Ajansı Başkanı Ahmet Kökler"in katılımıyla ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu"nda gerçekleşti.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Bozkurt “Medya ve Sosyal Medya” konulu konuşmasında, haberleşmenin, ticaret ve güvenlik temel nedenleriyle ortaya çıktığını ve varlığını sürdürdüğünü söyledi. Bozkurt, medyanın toplumu etkileyebilme ve yönlendirebilme özelliğiyle büyük bir güç konumunda olduğunu vurguladı. Bozkurt konuşmasını, günümüz insanlarının yaşamında sosyal medyanın etkileri ve kullanım alanları hakkında ayrıntılı bilgi vererek tamamladı.
İnternet Ekonomisi Ajansı Başkanı Ahmet Kökler de, “İnternet Ekonomisi E-Ticaret” konulu konuşmasında öğrencilerle bilgi, birikim, tecrübelerini paylaştı ve öğrencilerin projelerini dinleyerek fikir verdi. Kökler, öğrencilere kararlı olmaları ve kendilerini iyi tanımaları öğüdünde bulunarak konuşmasını tamamladı.
Yoğun katılımla gerçekleşen söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından konuşmacılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.