AK Parti'den ziyaret

AK Parti'den ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Söke İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe örgütleri basın çalışanlarını unutmadı
█ Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Söke İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.
AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Şule Tuntaş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet gazetemiz sorumlu Müdürü Gülsüm Tuna tarafından karşılandı.
AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade ederek, basın çalışanlarının görevlerinin zor olduğunu belirtti.
Yıldırım “Gazeteciler bizim için çok değerlidir. Sizler bir nevi denetmenlik görevi de yapıyorsunuz. Toplumu bilgilendirmenin yanında eleştirilerinizle de bizlere katkı sağlıyorsunuz. Gazetecilik mesleği toplumun olmazsa olmazıdır. Söke"de basınla birlikte ve karşılıklı anlayış içinde çalışmaktan mutluyuz. Herşeyin daha iyi olması temennisiyle bütün basın çalışanlarının gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.
AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, sorumlu Müdürümüz Gülsüm Tuna"nın Aydın"ın büyükşehir olması ile birlikte önümüzdeki seçimlerin nasıl etkileneceğini sorması üzerine, “Söke bugüne kadar hep üvey evlat olmayı seçmiştir. AK Parti olarak bu gidişe dur diyeceğimize inanıyoruz. Halkımız bir özlem içindedir ve bu da oylarımızın arttığını göstermektedir. Söke olarak Aydın"a ciddi bir katkı sağlayacağımız inancı içerisindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.