AKKENTLİ  SÖKE  HALKININ YENİ YILINI  KUTLADI

AKKENTLİ SÖKE HALKININ YENİ YILINI KUTLADI

Chp Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Sökelilerin yeni yılını kutladı.

Chp Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Sökelilerin yeni yılını kutladı. Akkentli mesajında, "Sökemizin sorunlarını tespit ederek liyakatlı bir kadro ile çözüm için yola çıktık. Sökemizin potansiyellerini biliyoruz halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrimizin kültürel zenginliklerini artırmak için planladığımız projelerlerimizi halkımız ile paylaştık. Bu projelerimizi hayata gerçekleştimek için 2024 yılında var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.“

“Sevinçlerini ve üzüntülerini hep birlikte paylaştığımız 2023 yılını geride bırakarak, yeni umutlar ve daha aydınlık bir gelecek dileğiyle 2024 yılına giriyoruz. Toplumsal barış, demokrasi ve özgürlüğün egemen olduğu yeni bir yıl temennisiyle 2024 yılının dünyaya ve insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini tüm kalbimle diliyor, Sökeli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum.”

yeni-yil-instagram-kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.