Ali Gençli yarı finalde

Ali Gençli yarı finalde

Yazarımız Ali Gençli yarı finalde


█Gerçek Gazetesi
Ekim ayı içinde SHOW TV"de yayınlanacak olan “Bir Milyon Kimin?” adlı yarışma programının yarışmacı elemeleri Türkiye"nin değişik illerinde yapılıyor.
Türkiye"de ilk defa, bir bilgi yarışmasında, 1.000.000.TL"nin mutlaka bir yarışmacıya verileceği ''BirMilyon Kimin'' adlı yarışmanın İzmir"de yapılan elemelerine katılan gazetemiz yazarı Ali Gençli, ön elemede mülakatta başarı göstererek yarı finale kaldı.
Geçtiğimiz hafta içinde İzmir"de iki aşamalı elemeyle yarı finalistlerin belirlenmesinde on soruya on doğru yanıt verilmesi gerekiyordu. Bu elemeyi geçen Ali Gençli, programın sunucularından “Eurovizyon yarışmalarından” tanıdığımız Bülent Özveren"in kamera karşısında yaptığı mülakatın ardından sorduğu on soruyu da doğru yanıtlayarak Ekim ayı başında İstanbul"da yapılacak finallere katılma olanağı elde ederek yarı finalist oldu. İstanbul"da yapılacak elemelerde finale kalan 13 kişi birbiriyle yarışarak, yılbaşı gecesi son iki finalistten birisi tam 1 Milyon liranın sahibi olacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan gazetemiz yazarı Ali Gençli, tamamen bilgiye dayalı olan bu yarışmada, ödüle ulaşmanın yanında Söke"yi de en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini söyledi. Ödülü kazandığı takdirde, Söke Sevgi Gönüllüleri oluşumunun yaşama geçirilmesi, Söke Şiir Kütüphanesi ve Gazete Müzesi"nin oluşturulması için yapılan çalışmalara hız kazandıracağını ifade eden Gençli, senaryosunu yazdığı bir filmi çekmeyi planladığını ifade etti.
Programın Jüri iyeleri olarak, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen olarak belirlendi. Ekim ayında başlayacak Final Yayınlarında, her hafta bir kişinin eleneceği yarışmada 31Aralık 2013 gecesi yayınlanacak Büyük Final bölümünde 1 kişi tam 1.000.000.TL"lik BÜYÜK ÖDÜLÜ kazanacak. Yarışmada Yazarımız Ali Gençli"ye başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.