Alın Size Ergenekon!

 

 

Bir takım karalamalarla yüce Türk Millet’inin doğuş destanını dilere dolayarak yurtsever insanları vatan hainlikleri ile suçlayanlar iyi görsünler ve iyi okusunlar.

Uzun haftalardır Türkiye gündemine oturtulan ve bir takım sinsi plânların  uygulamasın perdeleyen bu olay tam bir ihanetmiş gibi gözükmeye başladı.

Bunca süredir ve bunca ithamlara rağmen ele avuca gelmeyen, suçlayanların dahi inanmadıkları bir iftiralarla karşı karşıya mıyız acaba.

Çünkü bunca geçen gülerde hiçbir sonuç çıkmadığını anlamaktayız.

Tutuklananların niye tutuklandıkları dahi bilinmemektedir.


Türk aydını olarak ve Türk vatandaşı olarak, beynimizde belirlenen  bu yargıların açıklığa kavuşturulması gerekmektedir.

Bir taraftan çete ve mafya vari tutuklamalarla  insanlar yıpratılırken, bir taraftan da devlet içinde bazı makamlar iki yılda bir son model arabalarla saltanat sürmektedirler.

Ben Türk’ün diyen insanlar karalanırken toplum gözünde karabasan ilan edilirken, Doğu Anadolu’da, Batman’da, Van’da, Kars’ta olanlar gözden kaçıyor.

Batmanda sıkışan terör örgütü sempatizanları, Batman’da Er4genekon yaratma peşinde, bunu ilgili yerler biliyorlar mı acaba?

İşte kendi Ergenekon’larını tesis etme çabasına olanların açıklamaları.

“Bu halk ‘dağları bombalamaya gerek yok’ diyor. ‘Dağdakiler kardeşlerimizdir, biz buradayız, bizi bombalayın’ diyor. Partimizin il başkanları, üyeleri düşüncelerini açıkladıklarında sayın savcılar hemen dava açıyor. AKP artık Genelkurmay partisi konumuna düşmüştür. Avrupa’nın hiç bir ülkesinde Türkiye gibi üniter bir devlet sistemi kalmamıştır. Ya federal, ya da özerk devlettirler”

Bunu söyleyen kim?

Bunu söyleyen 11 aydır Türkiye Cumhuriyeti’nden ayda 8 bin artı yolluk alan Batman Milletvekili.

Bunu söyleyen, artık Türkiye’den açık açık ayrılmak isteyen, bebek katiline “başkanım” diye hitap eden Bengi Yıldız’dır. Hoş, geri kalan 19 kişi ayrı şey istemiyorlar ya!

Bu zat özertlik istemekle yetinmeyip bir de;

“Biz zindanlarda yatmaya hazır bir halkız. Veremeyeceğimiz hiç bir bedel yoktur. Bizi yönetenler, bizi zindanlarda yatırdıkça daha da direneceğimizin farkında değiller. Bizim gücümüzü görmek istemeyenlere Nevroz’da gerekli cevabı verdik. Bu halk meydanlarda demokrasinin en güzel örneğini sergiledi. O yanıt da bu kitlenin demokratik özerk Kürdistan, siyasi tutuklulara af ve İmralı sistemine verilen itirazıydı” diyebilmektedir.

Eğer bu ülkede tutuklanacaklar var ise işte size vatan hainleri.

İşte memleketin ahfali.

Memleketi için kanın dökecekler mafya oluyor.

Ülkesi için ölümüne gidecekler Çete oluyor.

Bir takım yerler yanlış yönlere sevkediyor yönetenleri.

ABD ve AB gaz veriyor devamlı.

Freni patlamış araba gibi direksiyon hakimiyetini kaybetmiş nereye vuracağımız bilemez hale geldik.

Ergenekon’un  öyle emeklilerde,  yazarlarda  Türk Milliyetçilerinde aramayın. İşte size Ergenekoncular.

Daha mı istiyorsunuz. Mecliste çokkk var. 

ANKARA KOLTUĞU SICAK OLUR:

Sayın Başbakanın hakkını yememek lazım yurt gezilerinde.

Ülke siyasilerin en iyi şikayet edeceğiniz yerin gençlik kolları olduğunu iyi biliyor.

Adım adım ülke sathında dolaşıyor maşallah.

Acaba bir erken seçim veya bir referandum kokusu mu var havada?

Ben bu yaşıma geldim, hiçbir siyasi parti başkanının Aydın Gençlik Kolları seçimine, bir Malatya Gençlik Kolları seçimine, bir Trabzon Kadın Kolları toplantına katıldığını görmedim.

Muhalefet boşu boşuna AKP’yi kapattıracağım diye uğraşmasın.

Onlar Ankara’da rahat rahat otursunlar. Ellerine birer boş kağıt alsınlar, AKP için mahkemelere yazı yazsınlar. Nasıl olsa Yüce Türk Adaleti onlara çalışıyor.

Beklesinler, beklesinler.

Bekleyin, Malatya’daki gençler, Trabzon’daki kadınlar Ankara’ya gelip de oy verirler.

Aman ha… Ankara’dan ayrılmayım. Aman ha.. İktidarı millete şikayet etmeyin. Aman ha..

Ankara’dan dışarı çıkmayın, koltuğunuz gidebilir. Aman ha, Ankara koltuğu sıcaktır. Kaybederseniz bir yeriniz üşüyebilir haaa.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar