ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR İLE MUHTEŞEM BİR GECE YAŞADI

ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR İLE MUHTEŞEM BİR GECE YAŞADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Aydın'ın dört bir yanında düzenlenen yaz konserleri Söke programı devam ediyor.

Atatürk Mahallesi’nde düzenlenen ve birbirinden hareketli şarkıların seslendirildiği konsere Sökeliler yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Mahallesi Sakinleri şarkılara hem söyleyerek, hem dans ederek eşlik ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de bu keyifli akşamda vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz ile birlikte başladığı açık hava konserleri ilçelerde ve mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor. Yaz Konserleri Söke Programının 2. Konseri Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirildi.
Konsere, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Atatürk Mahallesi Muhtarı Arda Canbul, Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi Meclis Üyesi Faik Polat, CHP Söke Belediye Meclisi Üyesi Şabettin Kara, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Yönetimi, genci, yaşlısı ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Konserde Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı orkestrası ile solistler Efe Dumancı ve Selcan Temel sahne aldı.
Konserin ilk bölümünde solist Efe Dumancı, sahneye gelerek söylediği birbirinden hareketli şarkılar seslendirdi.
Solist Efe, kendilerini böyle güzel bir organizasyonla Söke halkı ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve konserin yapılmasında büyük emeği olan Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye teşekkür ederek, Akkentli’yi sahneye davet etti.

AKKENTLİ,ATATÜRK MAHALLESİ’NE MÜJDE İLE GELDİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sevgi ve selamlarını ileterek başladı. Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun tüm Söke’ye, Atatürk Mahallesi’ne sevgi ve selamlarını getirdim. Yenikent Mahallesi’nde yaptığımız bir konser vardı. Çok istek gördü. Arkadaşlarımız çok beğenildi. Bugün Selcan arkadaşımızı aramıza ekledik. Onunla birlikte aynı zamanda yine Atatürk Mahallesi’nin ekonomisine katkı olacak bir hizmetimiz var. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, Novada Kavşağı’nın karşısında yapılacak otogar projemiz için Eylül ayında ihaleye çıkıyor. Söke’mize, Atatürk Mahallemize otogarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Söke ister Özlem Çerçioğlu yapar. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum”. dedi.
Akkentli’nin konuşmasının ardından devam edilen konserde Solist Efe Dumancı, söylediği şarkılarla konsere gelenleri adeta coşturdu. Söylenen şarkılara eşlik eden Sökeliler keyifli saatler yaşadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, vatandaşlarla birlikte sarkılara eşlik etti.
Konserin ikinci bölümünde ise Selcan Temel sahne aldı. Pop müziğin birbirinden seçkin eserleri seslendiren Temel, konseri izlemeye gelenlerden tam not aldı. Söylenen şarkılara dansları ve alkışları ile eşlik eden Sökeliler, doyasıya eğlendi.


Konser sonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Akkentli, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla konsere gelen vatandaşları coşturan, Söke'ye sımsıcak bir yaz akşamı yaşatan Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenlerinden oluşan gruba çiçek takdim ederek teşekkür etti. Akkentli, bu sırada yaptığı açıklamada, “Bu saate kadar bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Konserlerimiz diğer mahallerimizde de devam edecek.7 Eylül’e kadar doluyuz. 7 Eylül’e kadar programlarımız var, kurtuluş programlarımız var. Aydın Fest Festivalimiz var. Aydın Büyükşehir Belediyemiz olarak gençlerimizi oraya götüreceğiz. Tüm Söke halkını bu etkinliklerimize bekliyoruz. Bir kez de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini sizlere iletiyorum.” dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser alanı dolduran Sökelilerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile sona erdi. Marşa Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, kucağında oğlu Mehmet ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Arda Canbul ile büyük bir coşkuyla eşlik etti.

SÖKELİLER, BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı hocaları tarafından verilen konserde birbirinden güzel şarkılar eşliğinde unutulmaz bir akşam geçiren Sökeli vatandaşlar konser bitiminde konservatuar üyelerini alkış yağmuruna tutarak, kendilerine böyle unutulmaz bir gece yaşatarak, kültürel bir etkinlikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

ATATÜRK MUHTARI ARDA CANBUL: PANDEMİ DE EĞLENMEYİ UNUTMUŞTUK, TOPUKLU EFEMİZE BU GÜZEL KONSER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Konser bitiminde konuşan Atatürk Mahallesi Muhtarı Arda Canbul, “Mahallemizde müzikle iç içe çok güzel bir etkinlik oldu. Vatandaşlarımız, bizler çok mutlu olduk. Batı Bölge Koordinatörümüz Fatih Akkentli'ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Pandemide eğlenmeyi çok özlemiştik. Uzun süre evlerimizde kapalı kaldık. Özlem Başkanımız sağ olsun eğlenceyi mahallemize getirdi. Vatandaşlarımız çok mutlu oldular, çok sevdiler. Başta Özlem Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ekle-1-kopya.jpegekle-2-kopya.jpegekle-3-kopya.jpegekle-4-kopya.jpeg

ekle-5-kopya.jpeg

hbr1.jpeghbr2.jpeghbr3.jpeghbr4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.