AYDIN BŞB'Sİ AKTIR, TEMİZDİR

Özlem Çerçioğlu demek, halk demektir.

Halk demek de Özlem Çerçioğlu demektir.

Bu iki değerin birleşmesiyle büyük bir güç oluşmuştur.

Halk odaklı bu güç, 7 yıldır Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni yönetmektedir.

İcraatlarıyla ve halka hizmetiyle Aydın üzerine ışık gibi doğan Başkan Çerçioğlu, yıkılması imkansız bir markaya dönüşmüştür.

O markanın ismine, "Özlem Çerçioğlu" diyoruz.

Özlem Çerçioğlu bir markadır.

Bu konuda kimsenin itirazı yok.

Taraflı-tarafsız hatta Özlem Çerçioğlu'na rakip olmuş her siyasinin kabul ettiği bir gerçektir bu.

Günde 18 saat çalışarak, hizmet kervanını bu günlere getiren Başkan Özlem Çerçioğlu'nun halk odaklı projeleri ve halkçı başkan özelliği Aydın'ın sınırları dışına taşmış ve Türkiye'de ses getirmiştir.

Aydın BŞB'nin bir çok projesi model olarak görülmüş ve bir çok belediye tarafından uygulanmaktadır.

Aydın halkının teveccühüyle milletvekili olan Özlem Çerçioğlu, 2009 yılında az bir oy farkıyla belediye başkanı seçilmiştir. Milletvekilliği görevini bırakıp, Aydın halkına daha fazla hizmet için yola çıkan Özlem Çerçioğlu, 5 yıllık görev süresi sonunda başarılı olmuş ki; 2014'de bu kez açık ara farkla başkan seçilmiştir. 

En yakın rakibi AK Parti Adayı Mustafa Savaş'a 100 bin oy fark atmıştır. 

Aydın halkı bu başarıyı taçlandırmış ve kendisini büyükşehir belediye başkanlığına lâyık görmüştür.

Özlem Çerçioğlu ismi, Aydın seçmeni tarafından dosta, düşmana ilân edilen tescilli bir markadır. 

Ancak; 2014 yerel seçimlerinden beri artarak süren kumpaslarla bu marka alaşağı edilmeye çalışılıyor. 

Özlem Çerçioğlu'nun sandıkta bükülemeyen bileğini, çeşitli ayak oyunlarıyla bükmeye çalışıyorlar. 

Halkın iradesi Özlem Çerçioğlu'na karşı sinsi plânlar devreye sokulmaya çalışılıyor.

Bunun en bariz örneğini geçtiğimiz hafta şahit olduk...

AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ailesine ait olan Beyaz TV'de bir komedi yaşandı. Latif Şimşek'in yönettiği programda körler ve sağırlar birbirini ağırladı. Kendileri çalıp, kendileri oynadılar. 

Adı Aydın düşmanı olarak anılan ve her fırsatta Aydın BŞB karşıtı iftiralarıyla karşımıza çıkan eski bürokrat Haşmet Aysan'ın yalanlarını dinledik. 

Beyaz TV'nin Ankara sütüdyosundan yönetilen programa İstanbul'dan bağlanan AK Parti yandaşı gazeteci Cem Küçük'ün felâket tellalığını izledik.

AK Parti yandaşı Cem Küçük'ün; iftiradan ceza alan ve son olarak da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından denetmenlik görevi görülen lüzum üzerine sonlandırılan Haşmet Aysan'ın yalanlarına itibar etmesi ve de Aydın BŞB'ye yönelik soruşturma açılsın, operasyon düzenlensin, kayyum atansın şeklinde yırtınması rezilliğin daniskasıdır.

AK Parti yandaşı Latif Şimşek yönetimindeki programda; 101 belediyeye danışmanlık hizmeti veren ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Erkan Karaarslan üzerinden yola çıkılarak Aydın BŞB'ye iftiralar atılmıştır. 

Karaarslan'ın danışmanlık hizmeti verdiği 101 belediyenin 9'u büşükşehir belediyesidir. Bu belediyeler arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi de var. 

Fakattttt; bu belediyeler arasında AK Partili belediyeler de var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi var…

Denizli Büyükşehir Belediyesi var…

Aydın BŞB'ye operasyon yapılsın, kayyum atansın çığlıkları atanlar; İstanbul BŞB ve Denizli BŞB gerçeğini neden görmezden geldiler?

O belediyelere de operasyon yapılsın, kayyum atansın çığlıklarını neden atamadılar?

Halkın iradesi yok sayılarak, başarıyla sürdürdüğü başkanlık görevinden Özlem Çerçioğlu'nu uzaklaştırmanın hesabını yapanlar, kumpas üzerine kumpas kuranlar her defasında boylarının ölçüsünü aldılar.

Türkiye'de FETÖ/PDY bağlantısı enson aranacak ve yakıştırması en son yapılacak kişi Özlem Çerçioğlu'dur…

15 Temmuz kalkışmasına kadar, başta AK Partili büyükşehir belediyeleri olmak üzere, 101 belediye için aranan kan olmuş bir isimden bahsediyoruz. Seceresine baktığımızda, sayısız başarıya imza atmış bir isimdi Karararslan…

15 Temmuz kalkışması sonrasında da Fetullahçı Terör Örgütü'nün belediyeler imamı ilân edilmiş bir isimdir Karaarslan…

Tezatlar ülkesidir benim ülkem!

Eski Cumhurbaşkanlarımızdan rahmetli Süleyman Demirel'in de dediği gibi; dün dündür, bugün bugündür…

AK Partinin 14 yıllık iktidarlığının 12 yılında yere göğe sığdırılamayan Gülen Cemaati, 17/25 Aralık 2013 tarihi itibariyle terör örgütü ilan edilebilmiştir.

Bir çok kesimin ve de bir çok mağdurun, AK Parti Hükümeti'ni bu konuda uyarmasına rağmen, terörist başını ve yapılanmasını 12 yıl boyunca imtiyazlı bir yapıya büründüren kimdir?

Sayın Latif Şimşek, sayın Cem Küçük; operasyon yapılması, kayyum atanması gereken adres bellidir.

Görevden alınması gerekenler varsa o kişiler de bellidir!

Görevlerinden istifa etmesi gereken kişiler şimdi kalkıp, 101 belediyenin hizmet almakta sıkıntı görmediği Karaarslan konusunda belediye başkanlarını suçlayamaz, yargılayamaz…

Karaarslan ile iş yaptıkları için belediye başkanları suçlanacak, yargılanacaksa hatta o belediyelere operasyon yapılacak, kayyum atanacaksa da önce AK Partili belediyelerden başlanması gerekmektedir. 

AK Partili Osman Zolan'ın yönettiği Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonu başlatırsın, AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı görevden alırsın ve de her iki belediyeye kayyumu atarsın ondan sonra da diğer belediyelere yönelirsin…

Tehlikeli bir oyun oynanıyor!

Bir daha tekrarlıyorum!

Bu tehlikeli oyun halkı gerer!

Özlem Çerçioğlu'nun Aydın BŞB'si aktır, temizdir.

Çünkü; Özlem Çerçioğlu Aydın halkının iyi bir seçimidir.

Karaarslan konusunda, İstanbul BŞB ve Denizli BŞB gerçeği ortadayken Aydın BŞB'sine el uzatmak halkın iradesine saygısızlıktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar