AYDIN TED EGE KOLEJİ ERASMUS PROJELERİNİ TAMAMLADI

AYDIN TED EGE KOLEJİ ERASMUS PROJELERİNİ TAMAMLADI

Aydın Ted Ege Koleji, 3 farklı Erasmus projeleri ile adından söz ettirirken, son olarak Romanya’da hareketlilik gerçekleştirildi.

Ted Ege Kolejinin Fransa, Hırvatistan, Letonya ve İtalya ortaklığında yürütmekte olduğu "Playing with Maths" projesinin son ayağı Hırvatistan'da gerçekleşmiştir. Fransa, İtalya, Finlandiya, Letonya ortaklığında yürütülen "Journey" projesinin son ayağı Letonya'da gerçekleşmiştir. Finlandiya, İtalya, Litvanya, Portekiz, Romanya ortaklığında yürütülen "Against Online Slavery" projesinin son hareketliliği ise 22-28 Mayıs tarihlerinde Romanya'da gerçekleşmiştir.

Eğitim etkinlikleri sürecince, tarihi ve kültürel keşifler yapıldı. Kültürel-tarihi faaliyetler ve keşiflerle birlikte sportif faaliyetler de gerçekleştirildi.

Proje faaliyetleri Ted Ege Koleji lisesinde okuyan 85 öğrencinin yurtdışı hareketliliği ve yurtiçinde sürdürdüğü kültürel etkinlikler ile uluslararası bir boyut kazandı. Öğrencilerin uluslararası etkinliklerde rol almasını önemseyen Ted Ege Koleji önümüzdeki yıllarda da Erasmus+ projelerine devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.