Ayto yerel basına sahip çıkıyor

Ayto yerel basına sahip çıkıyor

Ayto yerel basına sahip çıkıyor

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından ilki geçen yıl başlayan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basın farkındalığı sağlamak üzere yerel basının logolorı ile dizayn edilmiş tanıtım tırı ile bu yıl da “Yerel Medyana Sahip Çık” dedi.
Aydın Forum Alışveriş Merkezi’ndeki Efeler Meydanı’nda yapılan etkinliğe Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özer Akoğlu, AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, AYTO Yönetim Kurulu, Meclis, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın ve çok sayıda yerel medya mensubu katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Medya mensupları ile biz Aydın’a katkı koymak adına hepimiz paydaşız ve ekibiz. Biz AYTO olarak sizlerden çok çok memnunuz Sizlere teşekkür ediyoruz. Bu paydaşlığımızı ve birlikteliğimizi kurumsal boyutta hep birlikte sürdüreceğiz diye umut ediyorum. Aydın Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz ise AYTO tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğin Türkiye’de ilk olarak yapıldığını belirterek “Öncelikle Aydın Ticaret Odası’nın 2 yıldır yaptığı ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ kampanyasına verdiği destek son derece önemli, Sayın Meclis Başkanım A. Sefa Yüksel’e ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’e tüm meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. AYTO tarafından bu yıl 2. kez yapılmakta olan ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ etkinliği Türkiye’de ilk kez yapılmaktadır” diye konuştu.
Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın ise “Aydın’da bazı şeyler başlar ve devam etmez 2. Kez düzenlenen bu etkinliğin devam etmesi bizleri çok memnun etti. Bu tırın ismi Yerel Medyana Sahip Çık. Gazeteci arkadaşlarımıza Aydın’a sahip çıkanları bizim de sahip çıkmamız gerektiğini tavsiye etmek istiyorum. Aydın Ticaret Odası, Aydın’a ve Aydın medyasına sahip çıkan en önemli kuruluştur. AYTO Başkanı Hakan Ülken’in yönetiminde AYTO çok önemli projeler başardı. AYTO’yu kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından tüm katılımcılar AYTO’nun “Yerel Medyana Sahip Çık” tırı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.