AYYILDIZ'IN EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAYALİ!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için "3 gün dahi olsa gözaltına alacağız” dediği iddiası bir algıdan ibaret değil...

Bu söylem; iddia edildiği gibi, Valinin Çerçioğlu'na şahsi kininden kaynaklanan bir olay hiç değil...

Yaşananlar; gizliden gizliye sürdürülen bir AKP Hükümeti politikası...

YAPININ ÇATI GÜCÜ VALİLİK!!!

2014 yerel seçiminden bu yana, Aydın'ın Topuklu Efe'si Çerçioğlu'nun ayağını kaydırmaya yönelik bir çalışmanın varlığı açık ve net bir şekilde görülüyor. Seçimin sonucuna göre; AKP tarafından kumpas çarkı oluşturuldu.

Bu yapılanmada yer alan güçler bilindik! 

Defalarca da yazdım!

Yapılanmanın çatı gücünü Aydın Valiliği'nin oluşturduğu ve yönettiği iddiası halk arasında her geçen gün artarak dillendiriliyor. 

2014'ten önce de işleyiş böyleydi. Dönemin valisi Avni Coş'un da benzer tutumu hafızlarımızda. Avni Coş sonrası Aydın'a atanan saygıdeğer Kerem Al, efendi kişiliğinden taviz vermemişti. Bu çarka ayak uyduramayınca da kısa sürede diskalifiye edildi. 

VALİ AYDIN'IN FETHİ İÇİN GÖREVLİ!!!

Valinin Aydın’ın yakasından düşmesi isteniyor ama böyle bir lüksü yok ki! Eski Vali, değerli Devlet adamı Kerem Al'ın bu cendere de yer almaması sonucu haritadan yer beğendiğini biliyor. Ayyıldız'da akıbetinin aynı olmasını istemiyor. Hele bir de Çerçioğlu karşıtı bu yapıya o kadar hizmet vermişken! Bütün emeklerinin boşa gitmesini göze alamaz. Merkez valisi olmayı hiç istemez.

Gerçi oluşuma verdiği hizmetleriyle merkez tehlikesi kalmamıştır artık. Şu sıralar esaslı bir icraata imza atabilseydi yani iddia edildiği gibi, 3 gün dahi olsa Çerçioğlu'nu göz altına aldırabilseydi şimdi Emniyet Genel Müdürüydü!

Emniyet Genel Müdürlüğü görevi Avni Coş'a değil, Erol Ayyıldız'a verilebilirdi. 

Kaçan balık büyük oldu diye düşünüyorum.

Olsun!

Ayyıldız yine de işini sağlama almıştır! Atını sağlam kazığa bağladığı konuşuluyor!

Valiler kararnamesinde ballı bir atamanın kendisini beklediği kesin!

Ne de olsa, Çerçioğlu karşıtlığı valinin sigortası!

Çerçioğlu'nun halk odaklı projelerine karşı direnmesi, kaybedeceğini bile bile yargıya taşıması  ve kaybetmesi AKP Hükümeti'ne verdiği mesajdan başka bir şey değil!

Anlayacağınız bile bile lades diyor!

Topuklu Efe'ye karşı açtığı davaları birbir kaybediyor ama aynı zamanda da kazanıyor!

Tek kelimeyle Aydın'ın kazananı o...

Aydın'ın Özlem'inden şamar üstüne şamar yiyor ama öbür yanağını uzatmaktan da geri kalmıyor.  

İyi yere bakkal dükkanı açtı maşallah...

Valinin, Başkan Çerçioğlu'na yönelik kini falan da yok! O bu çekişmeden oldukça hoşnut! Çekişmeden elde ettiği kazanımını da yakında dünya alem hep birlikte görürüz. 

Emniyet Genel Müdürlüğü treni kaçsa da başka bir trenin vagonuna çoktan kurulmuştur!

Çünkü o bir emir kulu!

Menderes'in memleketi Aydın'ın fethi konusunda ısrarcı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğinin yerine getirilmesi noktasında 657'ye tabi bir Devlet memuru!

2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni AKP’nin kazanması için didinen, bunun için de Çerçioğlu’nu yıpratma çalışmalarında kendisine biçilen görevi yerine getirmeye çalışan bir kul!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, kendilerine biad kültürüyle hizmet veren bu kulu sevmeyip te kimi sevecekler ya...

Önceki ve Sonraki Yazılar