BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ile yönetim kurulu üyeleri ve Ege Bölgesi Erzincan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Şimşek ile yönetim kurulu üyeleri ile Aydın muhtarlar derneğinden ziyaret.

Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ile yönetim kurulu üyeleri ve Ege Bölgesi Erzincan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Şimşek ile yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

aerzc.jpg

EGE BÖLGESİ SİVAS VE ERZİNCAN DERNEKLERİ FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Ziyarette federasyon başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Çerçioğlu'nu tebrik etti. Başkan Çerçioğlu ise Eleman, Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

BUHARKENT MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Buharkent Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

amht.jpg

Ziyarette, Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı çalışmaları ve mahallelerine yapılan yatırımlar için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde yapacak olduğu yatırımlar da konuşuldu ve muhtarların talepleri dinlendi. Başkan Çerçioğlu, Ali Arslan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şubesi Başkanı Nüket Akgönül ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

add.jpg

Akgönül ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çerçioğlu'nu Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Çerçioğlu ise Nüket Akgönül ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

NAZİLLİ ŞOFÖRLER ODASI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Nazilli Şoförler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan ve Nazilli Şoförler Odası Genel Sekreteri Mehmet Üstaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

addd.jpg
Ziyarette; Çalışkan ve Üstaş, Aydın'daki başarılı çalışmalarından ve şoför esnafına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu'nu tebrik etti. Başkan Çerçioğlu ise Çalışkan ve Üstaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi Başkanı Keriman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
ziyarettt.jpg
Ziyarette; Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Çerçioğlu'nu tebrik etti. Başkan Çerçioğlu ise Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.