BELEDİYELER İÇİN ARANAN KAN OLMUŞ...

Sosyal medyada, aylardan beri Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni yıpratmaya yönelik değişik isimlerle yazılar yayınlattırılıyor. Bu yalan yayınların şiddeti her geçen gün daha da artıyor. Yazıyı yazan isimler farklı gibi görünse de, bu kişilerin yazılarındaki konu başlıkları ve hedef aldıkları insanlar hep aynı. Başkan Özlem Çerçioğlu'ndan sonra hedef alınan en popüler isim hiç şüphesiz ki, Erkan Karaaslan...

Erkan Karaaslan kimdir? 

Kendi deyimine biraz da ben edindiğim bilgileri katarak kısaca özetleyeyim.

Türkiye’de her siyasi partiden 80 belediyenin kendisinden danışmanlık hizmeti aldığı değerli bir şahsiyettir. Daha fazla olan danışmanlık hizmeti taleplerini karşılayamadığı için geri çevirmektedir. 

Demek ki; ahlaki değerlerden yoksun, karısını boynuzlayan ve sonra da kapının önüne koyan siyaset eskisinin iddia ettiği gibi aç gözlü bir kişiliğe sahip değilmiş. 

Erkan Karaarslan, Aydın Büyükşehir Belediyesi gibi; Efeler Belediyesinin, Denizli Büyükşehir Belediyesinin, İzmir’in 8 ilçesinin, Türkiye’de 8 büyükşehirin danışmanıdır. 

Dikkat buyurunuz! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile de çalışıyor Erkan Karaaslan. Denizli'nin AK Parti'li bir belediye olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, Erkan Karaaslan'ın doğru bir isim olduğunu daha iyi görebiliriz. 

Büyük Başkan Özlem Çerçioğlu'nun Aydın için doğru bir karara imza attığını tarafsız olan gözler görebilmektedir. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da Başkan Çerçioğlu gibi, Erkan Karaaslan'da karar kılmış olması önemli bir ayrıntıdır. 

Demek ki, neymiş!

Erkan Karaaslan, belediye yönetimleri için aranan kan olmuştur. Oluşturduğu beyin takımı ile güzel işlere imza atmıştır. Rüştünü ispat etmiş ki, tercih sebebidir. Ekibinin liderliğini en iyi şekilde yapmış ve yapmaktadır da. Ekip olarak doğru işlere imza attığı için de Türkiye'de talep görmektedir. Bundan sonra daha çok talep görecektir, çünkü Özlem Çerçioğlu gibi bir marka isimle çalışmaktadır. 

Halkçı Başkan Özlem Çerçioğlu'ndan siyaseten defalarca (son yerel seçimde 100 bin oy) fark yemiş olmanın verdiği hazımsızlıkla eleştirenlerde kıt olan Allah vergisi akıl, on da ve ekibinde fazlasıyla varmış ki, Türkiye'de aranan ve tercih edilen bir isim Erkan Karaaslan. 

Türkiye'de en başarılı belediye başkanı ünvanını elinde bulunduran Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başarısının altında yatan gerçek, mesai yapacağı beyin takımını Türkiye'nin en iyileri arasından seçmesidir.

Gazetecileri kullanarak kara çalmaya çalışanlar çok iyi biliyorsunuz ki, siz de kıt olan bir şey daha var sayın Karaaslan'da! Yoksa saldırılarınızın altında yatan gerçek ona ulaşmak mıdır? Bu konuda da müthiş duyumlar almaktayım. Dilerim iddialar yalandır. Aksi halde ipliğinizi pazara çıkarmak için bir saniye bile beklemeyeceğim.

Siz ve yönettiğiniz yalancı kalemşörler; istediğiniz kadar kara çalmaya, çamur atmaya çalışın ama oratada bir gerçek var ve Aydın halkı bunu çok iyi görüyor. 

Aydın'ın Topuklu Efe'si Özlem Çerçioğlu kuru gürültüye pabuç bırakmaz. 

Sizin ve maşalarınızın kumpaslarını bozar... tezgahınızı dağıtır... şantajlarınızı dikkate almaz...

Sonuçta da hepiniz bir bir  diz çökersiniz. 

Bu gün eleştirirken, yarın övgü dolu yazılar yazdırtmaya, methiyeler düzdürtmeye başlarsınız. Çünkü bu potansiyel (!) sizin kanınızda mevcut. 

İpleri elinizde olanlardan bazıları şimdiden kuyruk sallamaya başladı bilesiniz...

Önceki ve Sonraki Yazılar