BELEDİYENİN ADALETİ...

AK Parti kazanıyorsa bu muhalefet ve özellikle CHP içerisindeki  basiretsiz politikacıların ya da bu politikacıların kendilerini temsilen seçtiği bireylerin yüzünden olsa gerek. Artık bu düşünceye de inanmamız gerekiyor. Çünkü Sökemizde bu  başarıldı.

AK Parti’nin geri düşünce ve uygulamalarını eleştirelim derken CHP’dekiler rahat durmuyorki. Anında  daha büyük yanlış kendilerinden geliyor.

Daha gezi parkı eylemlerinin külleri soğumadan, ODTܒde çatışmalar halen daha devam ederken ve eysiz Aydın caddesini ucube haline getirenler,  katlettiğiniz turunçların sesleri halen daha kulaklarımızda iken, bu kez de kamuoyunu bilgilendirmeden, ağaçların çürüdüğüne, hastalıklı olduğuna ilişkin tuttuğunuz raporları kamuoyu ile paylaşmadan, bu sefer de  nerede ise Söke ile yaşıt Atatürk Parkı’ndaki ağaçları katletmeye başlamış bulunuyorsunuz.

Dün akşam, (nasıl yazılıyor) face’den aldık haberi. Paylaşımlar çoğalıp, işin gerçek olduğu, ağaçların gerçekten katledildiğini anlayınca üzerime bir hüzün çöktü. Anında bir şeyler karaladım.

Karaladıklarımı sabah okuyunca “hadi bunu yazmayalım” dedim. Ancak büroya geldiğimde gazetimizin haber ve yorumunu okuyunca içimden geldiği gibi yazmaya karar verdim. Varsın kim kırılırsa kırılsın, ağaçları katledenlere acımamak gerekir. Bugün ağaçları katledenler yarın çocuklarımızı, torunlarımızı katlederler.

Akşam ki yazım;

“Yoruyor insanı bu mantık, bu üçkağıt, bu ben yaparım egosu. Bu suskunluk, bu çevreye duyarsız, bu insana duyarsız, bu kadına, işçiye duyarsız kapitalist, emperyalist, bu retorik manktık.

Liberal mi, toplumcu mu, ne için var...

SİVİ’si belli mi.

Bir ara İzmir’e gidip gelen mi...

Ayıptır arkadaşlar. Biraz vicdanı olan ses versin. Aydın caddesini mahvettik, yetmedi. Turunçları yok ettik, yetmedi. Hergele meydanını beton ve demir yığınına çevirdik. Var olan yeşilin yanına bir tek yeşil koymadık. Hatta 5 tane çam ağacının biri zaten kurumak üzere, köküne kibrit çakmışlar beton dökenler.

Bu projenin sahibi, uygulayıcısı kim... yeter artık, ayıptır.

Biri bunu üstlensin...

İstanbul Gezi Parkı için onca insan öldü. Sırf üç tane ağaç yok olmasın diye. Gezi Parkı ne kadar biliyor musunuz... Atatürk Parkı’ndan daha küçük. Bu yaptığınızın iktidar partisi uygulamalarından  ne farkı var...

Turunçlar yetmedi mi size, Atatürk parkını katlediyorsunuz...

Yok hastalıklı ağaçlarmış!!!

Nereden hastalıklı...

Ağaçlar mı hastalıklı!!!

Yoksa ağaçları yok edenlerin kafası mı...

Ayıptır ayıp.

Nerede kaldı insanlık... nereye tıkılıp kaldınız ey devrimciler, yurtseverler, ameleler...

Bu yapılanların neresi adalet, bu yapılanlar kimin adaleti...

AK Parti’nin  adaleti, cemaatin adaleti, CHP’nin adaleti mi...

Yoksa bu adalet Mine hanımın adaleti mi...

Koca belediyede  bunlara “dur!” diyecek biri yok mu...

Başkan nerede...

Koca belediye bunlara mı kaldı...

Belediyenin adaleti bu mu... “

Önceki ve Sonraki Yazılar