ÇAĞLA KAPSAL BEAUTY  GÜZELLİK KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

ÇAĞLA KAPSAL BEAUTY GÜZELLİK KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Söke, hem kadınların hem de erkeklerin güzellik ve kişisel bakım konusunda A‘dan Z’ye tüm hizmetleri alabilecekleri yeni bir merkeze kavuştu.

Söke, hem kadınların hem de erkeklerin güzellik ve kişisel bakım konusunda A‘dan Z’ye tüm hizmetleri alabilecekleri yeni bir merkeze kavuştu. Çağla Kapsal Beauty Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Merkezi düzenlenen açılışla hizmete girdi.

Merkezin açılışını Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli yaptı. Akkentli, "Çağla Hanımın açtığı güzellik merkezinin Söke’mize hayırlı olmasını diliyoruz. Merkez Söke’nin güzelliklerine güzellik katacak." dedi.

Aydın'ın Söke İlçesi’ne bağlı Yenicamii Mahallesi İstasyon Caddesi bugün görkemli bir açılışa şahitlik etti. Çağla Kapsal, Söke’nin güzelliğine güzellik katacak merkezini açmanın heyecanını yaşadı.

Açılışa, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Merkezin açılış kurdelesini Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş ve işletme sahibi Çağla Kapsal ile birlikte kesti. Akkentli, açılış kurdelesini keserken yaptığı konuşmada " Çağla Hanımın açtığı güzellik merkezi Söke’mize hayırlı uğurlu olsun. Kendisi ve personelinin bu merkez ile Söke’nin güzelliğine güzellik katacak. Kendilerine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. "dedi. Akkentli işletme sahibi Çağla Kapsal'a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selam sevgi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çağla Kapsal Beauty Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Merkezi,Lazer Epilasyon, Bölgesel İncelme, Selülit Masajı, Hydrafacial Cilt Bakımı, Protez Tırnak, İpek Kirpik, Dermapen, Kirpik Lifting,Kaş Laminasyonu, Saç ve Kaş vitamini, Altın Oran Kaş Alımı ve Masaj Çeşitleri uygulamaları ile Yenicamii Mahallesi İstasyon Caddesi No:80 Kat:3’te yeni müşterilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.